• LIFE&STYLE

    Με ποια γνωστή ηθοποιό είναι παντρεμένος ο «Νέστορας» από τις Άγριες Μέλισσες

    • NewsRoom
    νεστορας αγριες μελισσες

    Παύλος Ορκόπουλος


    Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της σειράς «Το Σόι Σου», πρωταγωνιστεί φέτος στις «Άγριες Μέλισσες».

    Ο ταλαντούχος ηθοποιός επιλέγει να κρατά ιδιωτική την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πριν λίγες ημέρες έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει ας σηκώσει το χέρι του» μαζί με την σύζυγό του και ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου.

    Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και εγγόνια. Μάλιστα, τόσο η κόρη τους όσο και ο γιος τους έχουν καλλιτεχνική φλέβα και ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους, καθώς ασχολούνται με την υποκριτική και την σκηνοθεσία αντίστοιχα.

    Μάλιστα, μαμά και κόρη έχουν συνυπάρξει μαζί στο θεατρικό σανίδι. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε δηλώσει μιλώντας για την κόρη του:

    «Η κόρη μου είναι ηθοποιός και φέτος παίζει μαζί με τη γυναίκα μου, Νίκη Χατζίδου, στο θέατρο ‘Στοά’.

    Δεν κατηύθυνα τα παιδιά μου, αλλά δεν μπορούσα να απορρίψω το δικό μου επάγγελμα λέγοντάς τους ότι δεν θέλω να γίνουν ηθοποιοί.

    Να απορρίψω αυτό που κάνω εγώ, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι. Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια διλήμματα, γιατί ήταν η σχέση μας τέτοια, που δεν μου τα έβαλαν και δεν αναγκάστηκα να υποκριθώ κάτι άλλο».

    Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Φέρτη στις «Άγριες Μέλισσες», και η Νίκη Χατζίδου έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί στη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Μποστ που παρουσιάστηκε στο θέατρο Στοά, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.

    Νίκη Χατζίδου, Παύλος Ορκόπουλος με την κόρη τους, Βάσω
    Νίκη Χατζίδου και Παύλος Ορκόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ