• Media

    Το θάρρος-θράσος του Κοκλώνη, το βατερλό της Κουτσαυτάκη, οι αποτυχίες του Ζoύλα, το άδειασμα της Κορινθίου και γιατί άρχισαν να διαφημίζουν κουζίνες ο Αντώνης και η Έλενα Λυμπέρη (video)

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Νίκος Κοκλώνης: Τι κι αν ελέγχεται για ενδεχόμενα κακουργήματα από 13 εταιρείες. Έφτιαξε και 14η!

    Δεν έχει τέλος το μείγμα επιχειρηματικού θάρρους-θράσους του Νίκου Κοκλώνη που ενώ ελέγχεται από την Οικονομική Εισαγγελία αυτός, οι 7 συνέταιροί του και οι 13 εταιρείες του για ενδεχόμενα κακουργήματα όπως εκτιμώμενη απάτη σε βάρος του δημοσίου περίπου 22 εκατ. ευρώ, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ιδρύει – έτσι για να βρίσκεται – και μια ακόμη Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία RED Smile.

    Σκοπός της εταιρείας είναι … μια από τα ίδια: δηλαδή παραγωγές κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο, τηλεοπτικών προγραμμάτων, με το κεφάλαιο να κινείται στα επίπεδα των προηγούμενων εταιρειών κατά την έναρξή τους, στα 4.000 ευρώ.

    Η εταιρεία ανήκει κατ αποκλειστικότητα στην BARKINGWELL MEDIA και εκπροσωπείται από τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη που δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

    Τι τους ενώνει και τι τους δονεί στις εκλογές, ιδιωτικά κανάλια και ΕΡΤ;

    Με κοινό exit poll κατεβαίνουν στις εκλογές οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E. και GPO ζητώντας συνολικά από τα κανάλια 120.000 ευρώ + ΦΠΑ.

    Πελαγωμένη η  Εύη Κουτσαυτάκη: Αντιγράφει σειρές της δεκαετίας του 80

    Το ξένο (ρεκόρ τηλεθέασης και στελέχη) είναι πιο γλυκό για τον ΣΚΑΪ που βλέπει τις επιδόσεις του να βουλιάζουν όσο οι καπετάνιοι, Γιάννης Αλαφούζος (πρόεδρος) και Εύη Κουτσαυτάκη (διευθύνουσα σύμβουλος), προσπαθούν να πατήσουν σε δύο βάρκες: την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

    Η προσπάθεια του καναλιού να παράξει εμπορικό περιεχόμενο στο ψυχαγωγικό κομμάτι περιορίστηκε στο Survivor που φθίνει σε επίπεδο τηλεθέασης με το υπόλοιπο πρόγραμμα να χωλαίνει χωρίς να μπορεί να βρει τον βηματισμό του στη σκακιέρα του ανταγωνισμού.

    Από την εκστρατεία άλωσης προβεβλημένων παρουσιαστών του ανταγωνισμού (Φερεντίνος που έχει συμφωνήσει αλλά έχει ακόμη συμβόλαιο με τον ALPHA, Ζήνα Κουτσελίνη, Μπέττυ Μαγγίρα) προσώρας κάθεται μόνο η Σεφερλιάδα, που αγοράστηκε από το τηλεοπτικό καλάθι «3 σε τιμή ενός» και  συμπυκνώνεται στην απόκτηση του εθνικού κωμικού από τον ΑΝΤ1 που θα δοκιμαστεί στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», στο sequel του «Ορκιστείτε παρακαλώ» που ούτε οι baby boomers δεν πρόλαβαν καλά καλά από τη δεκαετία του ’80 και φυσικά στα δικαιώματα των επιθεωρήσεων «Με παρέσυρε το ρεύμα», «Πράκτωρ 00λεφτά», «Χαμός στο Ι.ΣΩ.ΜΑ.», «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά», «Dettolμη και γοητεία».

    Αυτές είναι ορισμένες από τις «εμβληματικές» παραστάσεις του εθνικού μας γελωτοποιού Μάρκου Σεφερλή που αποκτάει «πακέτο» ο ΣΚΑΙ στο πλαίσιο της αναβάθμισης του προγράμματός του για τη νέα σεζόν και της νέας συνεργασίας της με τον ηθοποιό που μετακομίζει από τον ΑΝΤ1 στο Φάληρο.

    Το ερώτημα σε ποιο βαθμό η επέκταση της συνεργασίας θα κανιβαλίσει το νέο project του Μάρκου Σεφερλή με το λανσάρισμα της πλατφόρμας  https://sefflix.com η συνδρομή στην οποία κοστίζει 2,80 ευρώ τον μήνα, το αφήνουμε να αιωρείται αναπάντητο.

    Last but not least ο ΣΚΑΙ πήρε και τον «Μονομάχο», ο οποίος μετά από χρόνια αγρανάπαυσης κάνει comeback στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

    Κωνσταντίνος Ζούλας: Το βατερλό συνεχίζεται

    Αγωνιώδεις προσπάθειες να φανεί ένα φαραωνικό έργο από τη θητεία του καταβάλλει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, 20 ημέρες πριν τις εκλογές.

    Την ίδια ώρα η επικοινωνιακή σούπα χαλάει με τις κινητοποιήσεις των βορείων της ΕΡΤ3, την προσφυγή τους στην Επιθεώρηση Εργασίας και τις στάσεις εργασίας για τις συνθήκες στους χώρους εργασίας με την υποστελέχωση και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Υγεία και Ασφάλεια.

    Το αφήγημα Ζούλα λίγο πριν παραδώσει, αν παραδώσει μετά τις εκλογές, είναι η επιτυχία του Ertflix, με πάνω από 9,3 εκατ. θεάσεις μηνιαίως και από την αρχή της σεζόν έως τώρα έχουν καταγραφεί συνολικά 70 εκατ. θεάσεις.

    Παράλληλα θα κάνει ενημέρωση την ερχόμενη Τετάρτη 3 σκάρτες εβδομάδες πριν τις εκλογές στο Ραδιομέγαρο για το Ertnews.

    Με αυτά και με αυτά θα συνθέσει ένα αφήγημα και τσιμουδιά για τη χαμηλή τηλεθέαση, τα κομμένα πλάνα από το κορωνογλέντι, εν μέσω σκληρής καραντίνας στην Ικαρία, τους  «χρυσούς» μισθούς και μπόνους στα στελέχη και στους εργαζομένους, δωροκάρτες αντί για αυξήσεις, για την αντικατάσταση  εργαζομένων αορίστου χρόνου οι οποίοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με εργολαβικούς και συμβασιούχους, την εξαφάνιση εσωτερικών παραγωγών δεσμεύοντας τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ μέχρι το 2029 με δαπάνες για εξωτερικές και μεικτές παραγωγές με 13 εκατομμύρια ευρώ.

    Αλλά και για την απόπειρα διάλυσης των εγνωσμένης φήμης ορχήστρες της ΕΡΤ, την κατάργηση των βραχέων αφήνοντας εκατομμύρια απόδημους, ναυτικούς και μετανάστες, δίχως εξασφαλισμένη επαφή με την πατρίδα.

    Και το μεγαλύτερο φιάσκο, την αποστολή ανταποκριτών στην Ουκρανία χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας (δίνοντάς τους ακατάλληλα γιλέκα, δωρεά του Υπ. Προστασίας του Πολίτη) και την παρουσίαση φυσικά ανταποκριτή στη Μόσχα από την εξωτική Κυψέλη! 

    Οι Άγριες Μέλισσες τσιμπούν από το Μακεδονία TV

    Έξαλλος ο Γιάννης Αλαφούζος για άλλη μια φορά με τον ΑΝΤΕΝΝΑ που θα δώσει το πράσινο φως να μεταδοθεί η επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» από τη Δευτέρα 1η Μαΐου και καθημερινά στις 19:00, στο «αδελφό» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

    Να θυμίσουμε ότι το πάλαι περιφερειακό κανάλι ανήκει στην οικογένεια των πανελλαδικών σταθμών, ωστόσο η φυσιογνωμία του προγράμματός του είναι μη ενημερωτική.

    Στην πραγματικότητα ο σταθμός δεν έχει αδειοδοτηθεί και θεωρείται από ορισμένους καναλάρχες ότι υπάρχει θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς ενώ το δεύτερο κανάλι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ δεν πληρώνει τέλη στο Δημόσιο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους έξι ιδιωτικούς αδειοδοτημένους σταθμούς εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, που καταβάλλουν κάθε χρόνο 3,5 εκατ. ευρώ, προβάλλει σειρές που μπορούν να γίνουν σημαντικό δόλωμα αλίευσης διαφήμισης έχοντας καταφέρει να ανεβάσει την τηλεθέασή του η οποία πλέον κινείται σε μέσους όρους κοντά στο 3%.

    Κλέων Γρηγοριάδης: Κρατάει χρόνια η κολόνια της έχθρας με το Mega

    Προτιμήσεις σε παρουσιαστές και καλεσμένους έχουν οι υποψήφιοι από το Mega στο δρόμο για τις εκλογές αλλά και τη βραδιά των εκλογών της 21ης Μαΐου. 

    To ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη καταγγέλλει το Mega για κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας με στόχο τον αποκλεισμό του Κλέωνα Γρηγοριάδη από (26/4) τηλεοπτικό πάνελ και δηλώνει ότι δεν θα εκπροσωπείται στα πάνελ του Mega εάν το κανάλι δεν επανορθώσει έμπρακτα και δεν φιλοξενεί τον γνωστό ηθοποιό και στέλεχος του κόμματος.

    Να θυμίσουμε ότι η έχθρα Mega-Κλέωνα κρατάει χρόνια από το μακρινό 2015 όταν ο ηθοποιός από τη συχνότητα του καναλιού υπό την προηγούμενή του ιδιοκτησία τα έχωσε στους ιδιοκτήτες.

    Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θέλει να δώσει συνέντευξη στο κανάλι αλλά έχει και προτιμήσεις τη Ράνια Τζίμα καταγγέλλοντας μάλιστα τον πρωθυπουργό ότι φοβάται να μιλήσει μαζί της και προτιμά την Κατερίνα Παναγοπούλου αλλάζοντας μάλιστα τις ημερομηνίες έτσι ώστε η Τζίμα να μην βρίσκεται στο κανάλι (από 9 Μαΐου στις 12 Μαΐου) με άλλοθι  εκδήλωση για την ΕΕ.

    Πάντως, για την παρουσίαση της βραδιάς των εκλογών μόνο στανταράκι μέχρι στιγμής θεωρείται ο Γιάννης Πρετεντέρης, ενώ δεν έχει αποφασιστεί αν ο συντονισμός θα γίνει από τη Ράνια Τζίμα ή από την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία δεν συμπεριλαμβάνεται στην παρουσίαση των προεκλογικών ενημερωτικών εκπομπών. Τον ρόλο αυτό έχουν αναλάβει η Νίκη Λυμπεράκη, η Ράνια Τζίμα και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

    Στο Netflix το Σμύρνη μου Αγαπημένη που δικαιώνει εν μέρει και τον Θοδωρή Κυριακού 

    Λίγη από τη δόξα της επιτυχίας του «Σμύρνη μου Αγαπημένη» που θα μεταδώσει το Netflix θα πάρει από σπόντα και ο ΑΝΤ1 που πρόβαλε την ταινία κατ αποκλειστικότητα από το κανάλι του χωρίς ωστόσο να έχει συμμετάσχει στην παραγωγή.

    Η ιστορική ταινία της Μιμής Ντενίση με τίτλο “Σμύρνη μου Αγαπημένη”, πήρε πράγματι το πράσινο φως για την πλατφόρμα του Netflix. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Tanweer, Τζόζεφ Σαμάν έχοντας κάνει την επιτυχία του  «Ευτυχία», επένδυσε  4,5 εκατ. για την υπερπαραγωγή με διεθνές καστ (ανάμεσά στους διεθνείς σταρ η Βανέσα Ρέντγκρεϊβ και ο Ρούπερτ Γκρέιβς) σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Μπουράκ Χακί, Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Βογιατζής, Ταμίλα Κουλίεβα, Αναστασία Παντούση, Χρήστος Στέργιογλου κ.α. 

    Να θυμίσουμε ότι τα δικαιώματα της ταινίας της Tanweer Productions πήρε αρχικά η πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ ενώ στη συνέχεια μεταδόθηκε σε τέσσερα επεισόδια από τον ΑΝΤ1.

    Στον αρχικό σχεδιασμό ήταν να μετάσχει και η ΕΡΤ στο εγχείρημα της παραγωγής, ενώ την πρόθεσή της για να λάβει μέρος στην παραγωγή είχε ανακοινώσει και η Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη. 

    Πέφτουν οι εφημερίδες, δεν εμφανίζουν κυκλοφορίες, κόβουν προσφορές 

    Βουτιά κατά 15,3% πραγματοποιούν οι πωλήσεις των πολιτικών εφημερίδων το 2022 σε σχέση με το 2021 καθώς την περσινή χρονιά πουλήθηκαν 5.156.988 φύλλα λιγότερα. Αντίστοιχα οι οικονομικές πέφτουν κατά 12,5% και κατά 37,5% οι λοιπές.

    Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ πτώση κατά 18,9% είχαμε και στις συνολικές πωλήσεις των περιοδικών. Οι σημαντικότερες μειώσεις παρατηρούνται στις πωλήσεις των τηλεοπτικών περιοδικών κατά 11,1% και των λοιπών περιοδικών κατά 22,5%.

    Εντωμεταξύ πριν το Πάσχα τα Παραπολιτικά βγήκαν από τον πίνακα με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων, του πρακτορείου διανομής «Άργος» ενώ την περασμένη εβδομάδα έφυγαν και τα ΝΕΑ της Alter Ego Media που ως γνωστόν διατηρεί επιχειρηματική σχέση με το πρακτορείο. 

    Εν τω μεταξύ τα ΝΕΑ, τόσο το προηγούμενο Σάββατο όσο και σήμερα, βγαίνουν μόνο με το «γυμνό» φύλλο κόβοντας τις προσφορές. 

    Είναι απώλεια για τον Alpha η Ελένη Κοκκίδου;

    Όσο μουρμούρισε, μουρμούρισε η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, τηλεοπτικό ταίρι του Αντώνη Αντωνίου στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» το οποίο εγκαταλείπει μετά από 9 χρόνια συνεργασίας. Το κανάλι έχει κάνει ήδη κρούση στις Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Χρύσουλα Διαβάτη.

    Το Star «άδειασε» τη Μαρία Κορινθίου για το πρωινό

    Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, το Star και οι συμμετέχοντες της πρωινής εκπομπής του υιοθέτησαν ξεκάθαρη αλλά σκληρή γραμμή δηλώνοντας πως η φερόμενη μεταγραφή Κορινθίου στο κανάλι είναι κάτι το οποίο διαδίδει μόνη της η ίδια, χωρίς να έχει βάση.

    Ανέκαμψε ο Άρης Πορτοσάλτε, παίρνοντας την πρωτιά στο prime time

    O δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσαλτε κάνει θραύση κάθε πρωί με τα σχόλια του, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο του Φαλήρου… έχοντας την πρωτιά της πρωινής ζώνης (8-10 π.μ.) στο ενημερωτικό ραδιόφωνο με τον Γιώργο Χουδαλάκη του Real να ακολουθεί.

     

    Εσπευσμένα από φέτος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρουσιάζει τους «Προδότες»

    Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού μυστηρίου και στρατηγικής «Προδότες» στον ΑΝΤ1.

    Το πρόγραμμα θα ενταχθεί τέλος Μαΐου, ή αρχές Ιουνίου το αργότερο, θα βγαίνουν στον αέρα δύο επεισόδια εβδομαδιαίως και ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου για να πάρει σειρά ο επόμενος τη νέα σεζόν.

    Α ωραία, ο Κουβαράς στο debate. Μπορεί και να τραγουδήσουν…

    Έτοιμη να φιλοξενήσει το debate των πολιτικών αρχηγών εμφανίζεται η ΕΡΤ και αναμένει τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής.

    Η δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει έτοιμα τα δύο ειδικά διαμορφωμένα στούντιο στην Αγία Παρασκευή και στην Κατεχάκη για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, αν αυτή φυσικά γίνει.

    Συντονιστής της συζήτησης αναμένεται να είναι παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1 Γιώργος Κουβαράς. 

    Όταν η Βίκυ τσάντισε το Star

    Εξαγριωμένα από τη στάση της Βίκυς Καγιά εμφανίζονται τα στελέχη του Star, καθώς διέρρευσε την αποχώρηση της από το κανάλι πριν την ολοκλήρωση του «Shopping star» και πριν την εκπνοή του συμβολαίου της στις 30/6. Επικρατέστερη αντικαταστάτρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ παίζουν ως ονόματα η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Λάκης Γαβαλάς, η Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και η Μπέτυ Μαγγίρα, εφόσον δεν προχωρήσει η ανανέωση του συμβολαίου της με το Open.

    Ούτε διακοπές δεν θα κάνει η Ναταλία Γερμανού

    Το νέο σόου του Alpha «Secret Song» με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού, copy αντίστοιχης γαλλικής εκπομπής με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα, θα είναι οκτώ επεισοδίων και ενδέχεται να κάνει πρεμιέρα με ένα επεισόδιο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

    Αλέξανδρος Εξάρχου: Πράσινο φως για εμπλουτισμό του προγράμματος του Action24 

    Το Action24 τονίζει τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά ενδυναμώνοντας το περιεχόμενο του, με -κατ’ αρχήν- τέσσερις νέες εκπομπές αλλά και προτάσεις από την ξένη οπτικοακουστική παραγωγή.

    Ως τα μέσα Μαΐου θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του περιφερειακής εμβέλειας καναλιού μια καθημερινή σατιρική εκπομπή και τρείς με χαρακτηριστικά περιηγητικών/ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ.

    Στις 12 Μαΐου προγραμματίζεται η πρεμιέρα της εκπομπής «Mitsi Var» των Γιώργου Μητσικώστα–Μάκη Παπασημακόπουλου. Παρουσιαστές και περιεχόμενο δεν χρειάζονται συστάσεις και επεξηγήσεις. Θα έχουν πολλή δουλειά το προσεχές διάστημα και επικαιρότητα «βούτυρο στο ψωμί τους».

    «Θα φας καλά» τιτλοφορείται η εκπομπή με την οποία πραγματοποιεί την επανεμφάνιση του στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

    Ο παρουσιαστής θα περιηγείται στις συνοικίες της Αθήνας, στα επεισόδια της εκπομπής, θα μπαίνει σε καταστήματα τροφίμων, προμήθειας πρώτων υλών, θα παρουσιάζει συνταγές αλλά και σημεία της πόλης που έχουν χαρακτήρα και πιθανόν να μην είναι γνωστά ευρέως.

    Στο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχουν δύο ταξιδιωτικές προτάσεις. «Έ ρε κόσμε» τιτλοφορείται η ταξιδιωτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Χρήστο Ανθόπουλο (παλιά είχε παρουσιάσει τις εκπομπές «Εεε» και «Touristes» σε Mega και ΣΚΑΪ αντιστοίχως), ο οποίος με τον τρόπο του θα συστήνει μέρη του κόσμου. Είναι ήδη έτοιμα εννέα επεισόδια .

    Ταξίδια «Χωρίς χάρτη» θα προτείνει επίσης ο Δημήτρης Καρβέλης, με καριέρα στο Youtube ως KDExplorer (έχει και το αντίστοιχο κανάλι στην πλατφόρμα). Πεδίο δράσης του η Ελλάδα.

    Το κανάλι επίσης θα προσθέσει πακέτο ταινιών εναρμονισμένων με τον διακριτό τίτλο του οι οποίες θα έχουν και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

    Για τις 2 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της καθημερινής απογευματινής εκπομπής επικαιρότητας «Εξελίξεις» την οποία θα παρουσιάζει η Ντόρα Κουτροκόη.

    Η εκπομπή -με έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα και λόγω προεκλογικής περιόδου– θα μεταδίδεται -εκτός απροόπτου- στις 18.00 και θα λειτουργεί ως «προπομπός» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Action24.

    Μαρία Αναστασοπούλου, η κληρονόμος του Παπαδάκη από το πρωινό στο βραδινό; 

    H Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται πως συζητιέται να πάρει δική της βραδινή εκπομπή από τα στελέχη του ANT1.

    Πρόκειται για εβδομαδιαίο talk show, το οποίο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα αμέσως μετά της επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι η κυριότερη δελφίνος που θα αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να περάσει στην ιστορία.

    Αντώνης και Ελενα Λυμπέρη: Άρχισαν να διαφημίζουν κουζίνες (Quelle décadence)

    Τη δόξα των ζευγαριών influencers που βρίσκονται στο διεθνές «Top 100 Couple Influencers in 2023» ζήλεψε το ζεύγος Αντώνη Λυμπέρη (γνωστός και ως Faux-νάσης για τους φίλους του) και Έλενα Λυμπέρη που ό,τι και να συνέβη στην πολυτάραχη 37χρονη εκδοτική τους περιπέτεια, συνεχίζουν να πασπαλίζονται με ευρηματικότητα με τη glam χρυσόσκονη του life style, αυτή τη φορά διαφημίζοντας από του Instagram πολυτελείς κουζίνες της Gruppo Cucine της οικογένειας Λεβεντάκη.

    Εκτός αν ο Αντώνης Λυμπέρης και η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη δεν διαφημίζουν τη φίρμα και απλώς τη θαυμάζουν ως καταναλωτές με τον ιδιοκτήτη της Grupo να υιοθετεί εν προκειμένω το γνωμικό του Αμερικανού «γκουρού» του Μάρκετινγκ, Philip Kotler, «η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες».

    Αυτοσυστηνόμενοι ως εκδότες, με την Έλενα να δηλώνει άλλες δύο ιδιότητες, αυτές της συγγραφέως και της σχεδιάστριας ρούχων, το ζεύγος Λυμπέρη δάνεισε την εικόνα του αλληλοσυμπληρούμενου και απολύτως ταιριαστού ανδρόγυνου που επιβιώνει δια πυρός και σιδήρου, για την προβολή των κορυφαίων κουζινών έχοντας μοιράσει το σενάριο: Η μεν σύζυγος προβάλλει το στοιχείο της τακτικότητας (τι νοικοκυρά θα ήταν άλλωστε!) και του μινιμαλιστικού design (τι σχεδιάστρια θα ήταν!) αφήνοντας τα πιο αρσενικά στοιχεία της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης για τον αλλοτινό Μίδα του σκληρού χαρτιού.

    Προφανώς το ζεύγος Λυμπέρη δεν είναι οι πρώτοι που χρησιμοποιεί η εταιρεία ως «ambassadors» για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

    Έχουν προηγηθεί οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Γιάννης Στάνκογλου, που κάνουν την δουλειά τους πιθανά επι πληρωμή.

    Προφανώς τα …κουζινικά οι Λυμπέρηδες τα έχουν πρόσφατα καθώς μετακόμισαν από τη βίλα του Κεφαλαρίου που έχασαν λόγω αδυναμίας διευθέτησης χρεών, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού – αυτή τη φορά στο νοίκι – συνεχίζοντας με κάθε τρόπο  την κεφαλαιοποίηση της αλλοτινής τους δόξας και αλιεύοντας followers από τη ρηχή δεξαμενή των social media που γεμίζει μόνο με illustrated φωτογραφικό υλικό.

    Έτσι από την πασαρέλα του life style επί μια ολόκληρη 20ετία εκδίδοντας 55 έντυπα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία (Status, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ, LIFE & STYLE, VOGUE, HELLO, GLAMOUR, LUCKY, MEN’s HEALTH) έχοντας κάνει σκληρό πέρασμα από δικηγορικά γραφεία και τράπεζες για πλειστηριασμούς, πτωχεύσεις και καταγγελίες απλήρωτων εργαζομένων και προμηθευτών, βρέθηκαν στο …πλατό της Grupo Cuicine για να πείσουν τους φίλους και οπαδούς που θυμούνται τα μυθικά τους πάρτυ και τις χλιδάτες δεξιώσεις, ότι ξέρουν από καλό design, από καλή ποιότητα και καλή μαγειρική.

    Μάθε τέχνη κι άστηνα….Δεν μας είπαν πόσα λεφτά πήραν όμως. Αλλά θα το μάθουμε!!!

    Quelle décadence, για τον μίμο του Ωνάση…

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης: