• Media

    Αποχώρηση-βόμβα ηθοποιού από τις «Άγριες Μέλισσες»

    • NewsRoom

    Άγριες Μέλισσες


    Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί από το cast ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα συμμετείχαν στη σειρά-υπερπαραγωγή.

    Ο λόγος για τον Γιάννη Φέρτη, ο οποίος εμφανίζεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς, στο ρόλο του Νέστωρα Αγραφιώτη.

    Ο δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να αποχωρήσει από τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς οι απαιτήσεις των γυρισμάτων, σε συνδυασμό με τις θεατρικές του υποχρεώσεις, δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στο ρόλο του.

    Στη θέση του Γιάννη Φέρτη έρχεται ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, τον οποίο απολαύσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια στην κωμική σειρά του Alpha «Το Σόι».

    Η ιστορία των «Άγριων Μελισσών»

    Βρισκόμαστε στο 1958 σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου. Τρεις αδερφές μένουν μόνες, μετά τον θάνατο του πατέρα τους και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε έναν μικρόκοσμο που αδυνατεί να συλλάβει πως μια γυναίκα θα αναλάβει τα ηνία μιας οικογένειας.

    Ένας μεγαλοτσιφλικάς, που εποφθαλμιά τα χωράφια τους βάζει «στο χέρι» την περιουσία των αδερφών με τον πατροπαράδοτο τρόπο… έναν γάμο ενός από τους γιους του με την μεγαλύτερη αδερφή.

    Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ο γάμος καταλήγει σε κηδεία και οι τρεις αδερφές έρχονται αντιμέτωπες με ένα σκοτεινό μυστικό που πρέπει να κρατήσουν κρυφό από το χωριό.

    Ο Νέστορας Αγραφιώτης (Παύλος Ορκόπουλος) είναι ένας κάτοικος του χωριού, όπου διαδραματίζεται η σειρά, και αναλαμβάνει να γίνει ο προστάτης των τριών αδερφών που μένουν ορφανές και κινδυνεύουν από τις βλέψεις της οικογένειας Σεβαστού.

    Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, κόστους 6 εκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και φιλοδοξεί να καθηλώσει τον τηλεθεατή στην prime time ζώνη.

    Παύλος Ορκόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ