• LIFE&STYLE

    Χωρισμός – βόμβα στη showbiz: Διάσημο ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους

    • NewsRoom
    Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Θανάσης Τότσικας

    Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Θανάσης Τότσικας


    Ένα ακόμη ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του «Σασμού», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον αγαπημένο της, Θανάση Τότσικα. Το ζευγάρι ήταν κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια μαζί ενώ μάλιστα, συγκατοικούσαν.

    Το ειδύλλιο της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με τον σκηνοθέτη, Θανάση Τότσικα, ξεκίνησε όταν εκείνη υποδυόταν τη Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες».

    Λίγο αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν στο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», στο οποίο εκείνη έπαιζε κι εκείνος είχε αναλάβει το μοντάζ.

    Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε δηλώσει πώς δεν την απασχολεί η δημιουργία της οικογένειας. «Δεν την επιδιώκω», είπε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της σε περιοδικό. Όσον αφορά το μέλλον, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωνε «ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο».

    Η Αργυρώ του «Σασμού» μίλησε το βράδυ της Τρίτης (9/11) στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για τη δραματική σειρά, όσο και για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητά της. «Δεν ισχύει ότι οι πιο δραματικές σκηνές που βλέπουμε είναι και οι πιο αστείες στα backstage. Ελπίζω να μην δούμε άλλα θανατικά. Αλλά δεν ξέρω κι εγώ κάτι άλλο να σας πω» είπε αρχικά.

    Στη συνέχεια, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σχολίασε αναφορικά με το πώς διαχειρίζεται τους φαν της: «Έχω έρθει κάποιες φορές σε αμηχανία, αλλά όχι σε δύσκολη θέση. Καμιά φορά μπορεί να μην έχεις διάθεση να μιλήσεις. Κι εγώ αρνούμαι αρκετές φορές να βγάλω φωτογραφίες με θαυμαστές. Κάποιες φορές δεν έχω όρεξη και δεν μπορώ να υποκρίνομαι στη ζωή μου».

    Διαβάστε επίσης:

    Ταμάρα Ζέιν – Λεωνίδας Φωτεινόπουλος: Από τον γάμο της δεκαετίας στον χωρισμό

    Μέγκαν Μαρκλ: Το δείπνο με τον Χάρι για τα γενέθλιά της σε πολυτελές εστιατόριο

    Το One&Only Aesthesis παρουσιάζει το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ