• LIFE&STYLE

    Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με …πιτζάμες! (pic)

    • NewsRoom
    Μαρκ Ζούκερμπεργκ

    Mark Zuckerberg


    Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι, συνήθως, αφιερωμένη στην οικογένεια και οι περισσότεροι επιλέγουν να περάσουν τη γιορτή αυτή μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα και κοντινούς τους ανθρώπους.

    Με τον ίδιο τρόπο αποφάσισε να περάσει τη σημαντική αυτή μέρα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ , ο οποίος γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του. Παρόλο που το Facebook δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του, λόγω των διαφόρων σκανδάλων που βγαίνουν στην επιφάνεια, ο Μαρκ θέλησε να ξεφύγει για λίγο από την επαγγελματική του ζωή και να αφοσιωθεί στην προσωπική.

    Έτσι, πέρασε τη μέρα με τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες, σε ένα πολύ όμορφο σπίτι που μοιάζει να βρίσκεται σε έναν χειμερινό προορισμό. Στη φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διακρίνεται το χιονισμένο τοπίο στο βάθος και, φυσικά, η οικογένεια Ζούκερμπεργκ σε μια χαρούμενη στιγμή της και φορώντας τις ίδιες πιτζάμες!

    Ο Μαρκ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως αισθάνεσαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνά με την οικογένειά του, αλλά και για το γεγονός ότι οι γυναίκες της ζωής του υπάκουσαν στο σχέδιό του να φορέσουν όλοι ίδιες πιτζάμες!  Δείτε τη φωτογραφία του παρακάτω:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό το όνομα θα πάρει το βασιλικό μωρό του Χάρι και της Μέγκαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eίναι γεγονός! Η Victoria’s Secret θα λανσάρει και πάλι μαγιό μετά από τρία χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι 10 ισχυρότερες celebrity fashion influencers



    ΣΧΟΛΙΑ