• LIFE&STYLE

    Μαρία Κορινθίου: Πώς σχολίασε ο Λιάγκας την αποχώρηση της ηθοποιού

    Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό

    Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό


    Το τέλος της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε νωρίτερα, σήμερα, ο ΑΝΤ1.

    Η γνωστή ηθοποιός συμμετείχε στην εκπομπή Το Πρωινό με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε για την αποχώρησή της, μεταξύ άλλων: «Προφανώς, αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κορινθίου».

    Ειδικότερα, ο παρουσιαστής δήλωσε τα εξής:

    «Το εμπορικό του ΑΝΤ1 επιλέγει μία γυναίκα, η οποία εκτιμά το κανάλι ότι μπορεί να προβάλει τα εμπορικά του σταθμού. Αυτή, λοιπόν, ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Κορινθίου.

    Ήταν η επιλογή μιας γυναίκας, η οποία μπορούσε να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα η οποία συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις.

    Η Μαρία δεν ήταν στη διαδικασία παραγωγής ή παρουσίασης αυτής εδώ της εκπομπής και για να μην είναι άκομψο, προφανώς ήταν και δίπλα στη Λίτσα Πατέρα στα ζώδια και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο κομμάτι της μαγειρικής».

    Και συμπλήρωσε ότι «Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ. Την αγαπώ την εκτιμώ και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όπου και αν τη δω. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα».

    Τέλος, δήλωσε ότι «Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών, την οποία τονίζω ότι δεν έκανα εγώ, δεν πήγε καλά – μπορεί η Μαρία να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε, μπορεί ο ΑΝΤ1 να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε. Προφανώς, αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας».

    Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

    «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του σταθμού.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Παγιδευμένοι: Σε κίνδυνο η ζωή της Άννας

    Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κινείται νομικά εναντίον της Ελισάβετ

    Αντώνης Χανδρής – Theodora Warre: Βάφτιση στο Λονδίνο με νονά τη Μαριάννα Γουλανδρή

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ