• LIFE&STYLE

    Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Η εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες 2 μέρες πριν τον θάνατό της (video)

    • NewsRoom
    Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ

    Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ


    Δύο ημέρες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της, η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μια εμφάνιση που προκάλεσε ερωτήματα.

    Η κόρη του «θρύλου» του rock ‘n’ roll, Έλβις Πρίσλεϊ συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ, έδωσε το «παρών» στις Χρυσές Σφαίρες, με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας «Έλβις», για την οποία βραβεύτηκε ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ.

    Η 54χρονη κόρη του βασιλιά του rock ‘n’ roll εμφανίστηκε να παραπατά, ενώ τον γύρο του διαδικτύου έκαναν βίντεό της, κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

    Σε ένα από αυτά, την ώρα που μιλάει σε έναν δημοσιογράφο για την ταινία που αφορά τη ζωή του πατέρα της, ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, που τη συνοδεύει να της κρατήσει το χέρι, καθώς είναι φανερό πως δεν μπορεί να σταθεί.

    Παρά την ξαφνική αδιαθεσία που είναι εμφανής στο βίντεο, η 54χρονη προσπάθησε να συνεχίσει κανονικά τη συνέντευξη.

    Σε άλλο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post, φαίνεται η Λίσα Μαρί να περπατά στο πλευρό του Όστιν Μπάτλερ με την αστάθειά της να είναι ξανά εμφανής.

    Χρήστες του TikTok, όπου αναρτήθηκε πρώτα το βίντεο, αναρωτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης «τι συμβαίνει με την Λίσα Μαρί;» και αν «είναι καλά η Λίσα Μαρί;».

    @elitedaily Austin. Butler. *bites lip* #GoldenGlobes #austinbutler #elvis #elvismovie ♬ f urself in vegas – SHIMA

    Σημειώνεται ότι η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών, έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

    Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε η μητέρα της με ανάρτησή της στο Facebook.

    «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου, Λίσα Μαρί μας άφησε», έγραψε.

    Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η 54χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου εν τέλει οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Διαβάστε επίσης:

    Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών η μοναχοκόρη του Έλβις



    ΣΧΟΛΙΑ