• LIFE&STYLE

    Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Μάγεψαν το κοινό με την live ερμηνεία του «Shallow» στα Όσκαρ (video)

    • Νίκη Καξερή
    οσκαρ-γκαγκα-κουπερ

    Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ στη σκηνή των Όσκαρ


    Έκοψαν την ανάσα η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ επί σκηνής στην 91η απονομή των βραβείων Όσκαρ με μία μοναδική live ερμηνεία της αγαπημένης μπαλάντας «Shallow» από την ταινία στην οποία και πρωταγωνιστούν «A Star Is Born».

    Το ντουέτο απέσπασε το βραβείο Όσκαρ για το Καλύτερο Τραγούδι και μάγεψε το κοινό με την μοναδική ερμηνεία τους. Ο Κούπερ πήρε θέση απέναντι από την Gaga η οποία έπαιζε πιάνο ενώ τραγουδούσε.

    Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς και φόβους του ηθοποιού, εν τέλει κατάφερε να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση και την απόδοσή του.

    Νωρίτερα τον Ιανουάριο οι δυο τους είχαν εκτελέσει live το «Shallow» σε συναυλία της Lady Gaga στο Λας Βέγκας αιφνιδιάζοντας το κοινό που τους αποθέωσε.

    Η χημεία του on screen ζευγαριού έκανε πολλούς να θέλουν την Gaga και τον Κούπερ ζευγάρι στην πραγματική ζωή με τις φήμες να φουντώνουν, μετά την είδηση του χωρισμού της Gaga από τον αρραβωνιαστικό της.

    Μάλιστα, οι δυο τους κατά τη διάρκεια του Οσκαρικού πάρτυ που διοργάνωσε το πρακτορείο CAA -στο οποίο και ανήκουν- ήταν συνεχώς μαζί σε μια γωνιά και μιλούσαν.

    Παρ’ όλα αυτά, ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Ιρίνα Σάικ και είναι τρελά ερωτευμένοι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη.

    Το «Shallow» είναι πλέον το τραγούδι που παρέμεινε στη νούμερο ένα θέση των charts για το μεγαλύτερο διάστημα από όλα τα τραγούδια της καριέρας της.

    Εκτός από το Όσκαρ έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα, BAFTA, Critics Choice Awards, 2 Grammys και ακόμη περισσότερα βραβεία.

    γκαγκα-οσκαρ-παρτυ-caa-κουπερ
    Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga στο Pre-Oscar πάρτυ της CAA
    γκαγκα-οσκαρ
    Η Lady Gaga κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Λάνθιμος: Δυνατή συγκίνηση και δάκρυα για την Ολίβια Κόλμαν στα Όσκαρ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όσκαρ 2019: Με ένα βραβείο το «The Favourite» του Λάνθιμου – Καλύτερη ταινία το «Green Book»



    ΣΧΟΛΙΑ