• LIFE&STYLE

    Η Lady Gaga είναι ερωτευμένη και όχι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ! (pics)

    • NewsRoom
    gaga couper

    Lady Gaga και Μπράντλει Κούπερ


    Τέλος στις φήμες που ήθελαν την Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ να είναι ζευγάρι εδώ και μήνες, καθώς και στο ότι αυτός ήταν ο λόγος του χωρισμού του ηθοποιού από την Ιρίνα Σάικ βάζει μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που απεικονίζει την διάσημη τραγουδίστρια να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με έναν άλλο άνδρα.

    Την ανακάλυψη έκανε ο φακός του Page Six, ο οποίος εντόπισε την Lady Gaga να απολαμβάνει τις διακοπές της, στο πλευρό του νέου της αγαπημένου, που ακούει στο όνομα Νταν Χόρτον και είναι ηχολήπτης.

    Αμέσως μετά τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιδόθηκαν σε ένα ατελείωτο κυνήγι αναζήτησης του ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της αγαπημένης, εκκεντρικής τραγουδίστριας, που τον περασμένο Φεβρουάριο χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, με τον οποίο επρόκειτο να παντρευτεί, ενώ στη συνέχεια φούντωσαν οι φήμες που την ήθελαν να έχει γίνει κρυφά ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, στην ταινία «A Star is Born», Μπράντλεϊ Κούπερ.

    gaga
    Η δημοσιοποίηση από το Page Six της φωτογραφίας που απεικονίζει την Lady Gaga σε τρυφερό τετ-α-τετ με τον νέο της αγαπημένο, Nταν Χόρτον

    Ωστόσο, όλη αυτή φημολογία έχει κοπάσει μετά την γνωστοποίηση ότι η Lady Gaga είναι ερωτευμένη και όχι με τον Κούπερ. Σύμφωνα με την Τhe Sun, λοιπόν, ο νέος έρωτας της Lady Gaga είναι ηχολήπτης και συνεργάτης της από το 2018.

    Ο Νταν Χόρτον είναι, επιπλέον, ιδιοκτήτης της εταιρίας Audio Engineering Group, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι προσφάτως χωρισμένος από την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Autumn Guzzardi, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2013.

    Νταν Χόρτον
    Το νέο αυτό ίσως να στενοχωρήσει αρκετούς από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας και του Μπράντλεϊ Κούπερ που, μετά την είδηση ότι ο ηθοποιός χώρισε με την Ιρίνα Σάικ, ανέμεναν εναγωνίως τη στιγμή που οι δυο τους θα ανακοινώσουν ότι είναι μαζί.

    Οι φήμες για πιθανή ρομαντική σχέση μεταξύ τους ξεκίνησαν ήδη από την κυκλοφορία της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Κορυφώθηκαν, ωστόσο, την βραδιά της απονομής των βραβείων Όσκαρ, όταν οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν το κομμάτι της ταινίας, με τίτλο «Shallow».

    Εκεί, η χημεία τους ήταν αδιαμφισβήτητη, ενώ τα βλέμματα που αντάλλαξαν έκαναν πολλούς να μιλάνε για έναν καινούριο, μεγάλο έρωτα στο Χόλιγουντ.

    Καθημερινά, πλήθος δημοσιευμάτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ασχολούνταν με τον φημολογούμενο έρωτα των δύο.

    Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, Κούπερ και Lady Gaga μοιράζονται μια τρυφερή φιλία και τίποτα παραπάνω.

    Μπράντλει Κούπερ και Lady Gaga στην απονομή των βραβείων Όσκαρ.



    ΣΧΟΛΙΑ