• LIFE&STYLE

    Χωρισμός-σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια λίγο πριν το γάμο

    • NewsRoom
    χωρισμος


    Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της διάσημης ποπ σταρ, Lady Gaga, με τον αρραβωνιαστικό της, Κρίστιαν Καρίνο. Αυτή είναι η δεύτερη σχέση της υποψήφιας για Όσκαρ τραγουδίστριας που διαλύεται τα τελευταία τρία χρόνια.

    Την είδηση του χωρισμού της Gaga από τον αρραβωνιαστικό αλλά και ατζέντη της, επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της ποπ σταρ, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

    Άλλη πηγή είπε στο περιοδικό People, ζητώντας να μην κατονομαστεί «Απλώς δεν προχώρησε. Οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν».

    Η Lady Gaga ήταν ζευγάρι με τον Κρίστιαν Καρίνο από το Φεβρουάριο του 2017, λίγο καιρό μετά το χωρισμό της από τον πρωταγωνιστή της σειράς «Chicago Fire», Τέιλορ Κίνεϊ, μια σχέση που διήρκεσε πέντε χρόνια. Μόλις το περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινωθεί ο επικείμενος αρραβώνας της με τον ατζέντη της.

    Τον Ιανουάριο, το ζευγάρι είχε εμφανιστεί κανονικά μαζί στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, αλλά και των Βραβείων του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών (SAG), του Λος Άντζελες, δίνοντας την εντύπωση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει μεταξύ τους.

    Το Φεβρουάριο, ωστόσο, όταν η Gaga ανέβηκε στη σκηνή των μουσικών βραβείων Grammy, για να τραγουδήσει, οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι δε φορούσε το μεγάλο μονόπετρο που της είχε προσφέρει ο Καρίνο. Το τελευταίο καιρό επίσης, η διάσημη τραγουδίστρια δεν ακολουθούσε πια τον Καρίνο στα social media, στοιχείο που επίσης φούντωνε τις υποψίες περί χωρισμού.

    γκαγκα-καρινο
    Ρόμπερτ Καρίνο και Γκάγκα

    Ο χωρισμός πριν τα Όσκαρ και οι φήμες για την αμφιλεγόμενη σχέση της Gaga με το συμπρωταγωνιστή της, Μπράντλεï Κούπερ

    Υπενθυμίζεται ότι η Lady Gaga είναι μία εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών των βραβείων Όσκαρ, λόγω της συμμετοχής της στην ταινία «A Star Is Born», για την οποία μάλιστα έχει δύο υποψηφιότητες, για τον Α’ γυναικείο ρόλο και για την ερμηνεία των τραγουδιών της ταινίας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό έντονες είναι οι φημολογίες για το ποια ακριβώς είναι η σχέση της τραγουδίστριας με το συνάδελφό της στην ταινία, Μπράντλεï Κούπερ, αφού από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους, οι δυο τους δεν έχουν πάψει να κάνουν δηλώσει θαυμασμού και βαθιάς εκτίμησης ο ένας για τον άλλο, στοιχεία που εύλογα κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται για το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

    Η ίδια βέβαια είχε διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε σχετική ερώτηση που της είχε γίνει λέγοντας «Φυσικά και όχι! Αγαπώ ήδη κάποιον και η ιδέα είναι πως όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά βάζεις ως πρωτεύον στόχο τα πιο σημαντικά πράγματα. Και για μένα αυτό είναι η ταινία. Η αλήθεια είναι πως για μένα το πιο σημαντικό είναι πως λέμε μια ιστορία αγάπης η οποία αγγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων που έρχονται να τη δουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εμφάνιση-έκπληξη από τον Bradley Cooper στη σκηνή με την Lady Gaga

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Blast from the past: Δείτε την audition του Άκη Πετρετζίκη στο MasterChef

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα που θα λάβουν υποψήφιοι και νικητές στα φετινά Όσκαρ



    ΣΧΟΛΙΑ