• LIFE&STYLE

    Κρουαζιέρα στο Αιγαίο για τον Giorgio Armani – Δείτε την υπερπολυτελή θαλαμηγό του

    τζιορτζιο-αρμανι-θαλαμηγος-μυκονος-ροδος


    Κρουαζιέρα στο Αιγαίο κάνει ο Giorgio Armani με φίλους του στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του. Μετά την Μύκονο, ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής πιο πρόσφατα εθεάθη στο λιμάνι της Ρόδου, όπου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό.

    Η εντυπωσιακή θαλαμηγός του Ιταλού σχεδιαστή πήρε το όνομα «Main» από την μητέρα του. Έχει μήκος 64 μέτρα και το αγόρασε στην τιμή των 41 εκατομμυρίων ευρώ το 2008.

    Για την κατασκευή της χρειάστηκαν τρία χρόνια, ενώ ο Armani, όπως ήταν φυσικό, έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στον σχεδιασμό της, καθώς θέλησε το γιοτ του να ξεχωρίζει από τα άλλα πολυτελή σκάφη. Γι’ αυτό το λόγο εξωτερικά δεν έχει λευκό χρώμα, όπως συνηθίζεται, αλλά σκούρο γκρι, σχεδόν μαύρο.

    Το σκάφος διαθέτει 6 καμπίνες για τους καλεσμένους και 8 για τα μέλη του πληρώματος και αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του προηγούμενου σκάφους του διάσημου Ιταλού μόδιστρου, του «Mariu», το οποίο είχε μήκος πάνω από πενήντα μέτρα και χώρο για 12 καλεσμένους.
    τζιορτζιο-αρμανι-θαλαμηγος-μυκονος-ροδος τζιορτζιο-αρμανι-θαλαμηγος-μυκονος-ροδος τζιορτζιο-αρμανι-θαλαμηγος-μυκονος-ροδος τζιορτζιο-αρμανι-θαλαμηγος-μυκονος-ροδος τζιορτζιο-αρμανι-θαλαμηγος-μυκονος-ροδος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατερίνα Παπουτσάκη – Κλέλια Ρένεση: Topless ηλιοθεραπεία σε ελεύθερο camping (pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφοπλιστής Αλέξανδρος Τσαβλίρης – Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Ερωτευμένοι στη Μύκονο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Λίντσεϊ Λόχαν γυρίζει ριάλιτι για το MTV στη Μύκονο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ