• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Είναι απαραίτητος ο γάμος για τη διαιώνιση του είδους»

    • NewsRoom
    Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης

    Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης


    Για την επιθυμία τους να παντρευτούν μίλησαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, σε βραδινή έξοδο που τους εντόπισε τηλεοπτικός φακός.

    «Με προστατεύει, διότι λόγω ηλικίας, μιας και είναι πολύ μεγαλύτερή μου, έχει το μητρικό φίλτρο. Ο γάμος είναι ένα απαραίτητο γεγονός για τη διαιώνιση του είδους. Ο γάμος μας είναι κάτι βέβαιο» ανέφερε χαριτολογώντας στις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο γνωστός δικηγόρος.

    Από τη δική της πλευρά, η Τζόρτζια Σιακαβάρα σε ερώτηση για το ωραιότερο δώρο που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη απάντησε:

    «Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι το ότι τον γνώρισα. Ο ίδιος, ολόκληρος».

    «Η πρώτη φορά που γνώρισα την Τζόρτζια ήταν σε μια εκδήλωση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε τέλος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

    «Θα βάλω το νυφικό της μητέρας μου»

    Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα βρέθηκαν στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στις κάμερες, ενώ έκανε δηλώσεις για τα σχέδια του γάμου του.

    «Να μας ευχηθείτε “και στα δικά μας” για τον γάμο μας. Η πρόταση έχει γίνει και έχει λήξει, ο γάμος θα γίνει εν καιρώ» είπε ο 83χρονος δικηγόρος.

    Η Τζόρτζια Σιακαβάρα ρωτήθηκε για το εάν έχει λάβει μονόπετρο από τον καλό της:

    «Όχι δεν μου αρέσουν τα μονόπετρα, υπάρχουν βέρες ωραίες, λεπτές, μικρές, που απλώς έχουν ένα νόημα για μένα», απάντησε και αποκάλυψε για τον γάμο της: «Θα βάλω το νυφικό της μητέρας μου».

    Για την πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε:

    «Πήγα με το άλογό μου, κατέβηκα έβγαλα το σπαθί, με λουλούδια, είχε μια σκάλα ανέβηκα επάνω, που ήτανε εκεί και της έκανα την πρόταση γάμου. Στη συνέχεια βέβαια και γονάτισα και μάλιστα ξάπλωσα κάτω», κατέληξε με χιουμοριστική διάθεση ο ποινικολόγος.

    Δείτε το βίντεο:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ο γάμος της χρονιάς: Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης την Τζόρτζια Σιακαβάρα

    Χρυσή Βαρδινογιάννη – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

    Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Πώς διακόσμησαν το νέο τους σπίτι



    ΣΧΟΛΙΑ