• LIFE&STYLE

    Ο γάμος της χρονιάς: Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης την Τζόρτζια Σιακαβάρα

    • NewsRoom
    Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης σε πρόσφατη έξοδο

    Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης σε πρόσφατη έξοδο


    Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Είναι η είδηση που επιβεβαίωσε ο γνωστός δικηγόρος, πατέρας του πρώην υπουργού και βουλευτή Θάνου Πλεύρη.

    Ο 84χρονος Πλεύρης μιλώντας στο On Time και τη Σάσα Σταμάτη, είπε ότι ο γάμος του έχει δρομολογηθεί καθώς οι δυο τους θα παντρευτούν σύντομα, μέσα στο 2023.

    Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο γάμος τους θα γίνει σε εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του στην Παιανία.

    «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου.

    Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη η οποία τους συνάντησε στην πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

    Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση “Γέρμα”, ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

    Αφορά την ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας που δεν έχει τεκνοποιήσει και ο διακαής πόθος της για παιδί μετατρέπεται σε εμμονή.

    Ο συγγραφέας τοποθετεί την ιστορία στην ισπανική ύπαιθρο, ωστόσο, ο Κώστας Παπαπέτρος στη διασκευή του την τοποθετεί στην περιοχή της Μάνης.

    Διαβάστε επίσης:

    Θάνος Πλεύρης: Εγώ και η αδερφή μου σεβόμαστε την επιλογή του πατέρα μας, αλλά παίρνουμε και τις αποστάσεις μας

    O ερωτευμένος Κωνσταντίνος Πλεύρης σε βραδινή έξοδο με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα

    Κωνσταντίνος Πλεύρης: Είμαι ερωτευμένος, έγινα πάλι 25 ετών



    ΣΧΟΛΙΑ