• LIFE&STYLE

    Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή

    • NewsRoom
    Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης

    Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης


    Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» σχετικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

    Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η ίδια δεν έκανε κάτι λάθος, ότι δεν φοροδιαφεύγει και ότι είναι τυπική σε όλα. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως η γυναίκα που τους «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ είναι κάποια γνωστή influencer, ενώ αποκάλυψε και πώς αντιμετώπισε όλο αυτήν την κατάσταση ο σύζυγό της.

    Αρχικά, ανέφερε:

    «Δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη χώρα, έτσι όπως πάει αυτή η κατάσταση. Η ΑΑΔΕ είναι δίπλα μας, είναι κοντά μας. Τα παραστατικά έχουν κοπεί και δεν μπορώ να κυνηγάω τον καθένα που μου κάνει δώρα και να τον ρωτάω “στο δώρο σου έχεις το παραστατικό;”. Πείτε μου εσείς ποιος από τους επωνύμους το κάνει».

    Επίσης, πρόσθεσε:

    «Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος και φθόνος και κακία γενικά. Δεν γνώριζα ότι θα γινόταν όλο αυτό το σούσουρο. Να μπλεχτούν μέσα οι νόμοι και η φοροδιαφυγή. Καταρχάς δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή. Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα, έτσι, πληρώνω και τους φόρους μου. Έχουν κάνει παιδιά πάρα πολλοί γάμοι, δεν έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος».

     

     

    Στη συνέχεια, είπε:

    «Έναν μήνα μετά βρήκαν ότι φοροδιαφεύγω. Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει. Επειδή μου έχουν τύχει δύο εβδομάδες πριν τον γάμο, δέχτηκα κλήσεις από απόκρυψη, όλα αυτά θέλουμε να τα διαλευκάνουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι τραγελαφικό για εμένα ότι μιλάνε για φοροδιαφυγή από μέρους μου, ότι έκανα κάτι εγώ. Γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα, τα έχω πληρώσει όλα.

    Για μένα είναι πραγματικά σοβαρό το γεγονός ότι κάποιος ή κάποια κάρφωσε την Ελέτσι και έχει κάνει όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συνεργάτες μου… Γιατί εγώ δεν ήθελα να φέρω και σε δύσκολη θέση κανέναν. Αυτές τις μέρες κάνω ραντεβού και με τον δικηγόρο μου και με τον λογιστή μου για να συγκεντρώσουμε όλα τα παραστατικά, για να είμαστε και εμείς οκ και τυπικοί».

    Σχετικά με το μονόπετρο των 13.500€, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σημείωσε:

    «Δεν θέλω να το θίξω αυτό το κομμάτι, δεν θέλω να ξαναπώ για ποσά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Γιατί το κάνουν αυτό, να μη μπορούμε να χαρούμε τον γάμο μας;»

    Διαβάστε επίσης:

    «Ξεσκονίζει» τα social media η ΑΑΔΕ για φοροφυγάδες – Ο γάμος που «καίει» influencers και παρουσιαστές με «χρυσές» αναρτήσεις

    Γάμος Ελέτσι – Λεμονίδη: Τι απαντά ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος για τη φοροδιαφυγή

    Γάμος Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριου Λεμονίδη: Ποιοι έδωσαν αντί για δώρα άδειους φακέλους;



    ΣΧΟΛΙΑ