• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο έρωτάς της με τον Φίλιππο Βαρβέρη δεν κρύβεται!

    • NewsRoom
    Σπυροπουλου-Κωνσταντινα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Πιο ερωτευμένη από ποτέ δηλώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην καλύτερή της φάση όσον αφορά τα προσωπικά της, καθώς σε κάθε ευκαιρία δεν διστάζει να εξομολογηθεί σε άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος πως είχε πολύ καιρό να αισθανθεί τόσο παραδομένη σε έναν άντρα.

    Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και δεν άργησαν να καταλάβουν ότι υπάρχουν πολλά που τους συνδέουν.

    Αν και φρέσκο, το ειδύλλιό τους είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η κάμερα τους κατέγραψε σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές ανταλλάσσοντας «καυτά» φιλιά κατά τη διάρκεια εξόδου τους σε νυχτερινό κέντρο.

    Ο έρωτάς τους μετρά μόλις λίγους μήνες, ενώ το ζευγάρι κυκλοφορεί παντού μαζί. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά τα βράδια στο σπίτι του Φίλιππου Βαρβέρη, ο οποίος έχει συνδράμει σημαντικά στο να αναδειχθεί η πιο ήρεμη και χαμηλών τόνων πλευρά της.

    Ο Φίλιππος Βαρβέρης

    Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το My Style Rocks και τον ΣΚΑΪ, ωστόσο, φήμες την θέλουν να έχει ήδη βρει τη νέα της τηλεοπτική στέγη που δεν είναι άλλη από το Open Beyond του Ιβάν Σαββίδη.

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με το My Style Rocks

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλιππος Βαρβέρης: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατεβαίνει στις εκλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Full in love η Καινούργιου με τον γοητευτικό Φίλιππο Παναγόπουλο, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας



    ΣΧΟΛΙΑ