Και επισήμως εκτός ΣΚΑΪ βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία παρουσίαζε τον δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι My Style Rocks, ενώ προηγουμένως συμμετείχε στο Survivor.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου, το My Style Rocks συνεχίζεται και του χρόνου. Συνεπώς, ανανεώθηκε η συνεργασία του σταθμού με την τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya του Ατζούν Ιλιτζαλί.
Ωστόσο, πάρθηκε η απόφαση να μην συνεχίσει στην παρουσίαση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξαιτίας της στάσης που κράτησε απέναντι στα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Τούρκο παραγωγό.
Η παρουσιάστρια ούτε επιβεβαίωνε τις φήμες, αλλά ούτε και τις διέψευδε κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ιλιτζαλί με αποτέλεσμα να λήξει την συνεργασία τους.
Δείτε βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατεβαίνει στις εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καινούργιου-Σπυροπούλου: «Ερωτικός πόλεμος» για τον Φίλιππο Βαρβέρη; – Η Καινούργιου «ξεσπά» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποχωρεί και ο Γιώργος Λιάγκας από τον ΑΝΤ1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Πώς οι Βρυξέλλες θα πιέσουν τις ΗΠΑ για τους δασμούς – Στα κράτη – μέλη και ο κατάλογος με τις «παραχωρήσεις»
- Σεισμός κοντά στο Άγιο Όρος
- Πλακιάς σε Φάμελλο για απόλυση Γενιδούνια: Αν γνώριζες τον ρόλο του δεν θα έκανες τέτοιες δηλώσεις
- Γαλλία: Ένας στους τρεις δηλώνει πως στις προεδρικές εκλογές του 2027 θα ψηφίσει ακροδεξιά
