• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γι’ αυτό χώρισα με τον Βαρβέρη (video)

    • NewsRoom

    Τέλος στη σχέση Βαρβέρη-Σπυροπούλου


    Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «Celebrity Travel» βρέθηκε και πάλι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Βαρβέρη.

    Αρχικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya αποκαλύπτοντας ότι τα project για τα οποία είχαν συμφωνήσει να υλοποιήσουν μαζί (Survivor, My Style Rocks) έχουν ολοκληρωθεί.

    Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις αυτή την περίοδο, ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχίσει στο νέο κύκλο του My Style Rocks.

    Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη και τις επίμαχες φωτογραφίες στις οποίες η ίδια φαίνεται να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον επιχειρηματία.

    Πριν μερικές ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει.

    «Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν με πήρε τηλέφωνο είπα πως δεν έχω κάτι να πω, είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, ότι θέλει να καταλάβει ο καθένας», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ συμπλήρωσε:

    «Εμένα όλο αυτό, ο τρόπος ζωής και η δουλειά μου είναι επιλογή μου, για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου, είτε κάνουμε παρέα είτε γενικότερα. Δεν είναι επιλογή τους. Οπότε πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το οτιδήποτε… Καταλαβαίνεις τι εννοώ…».

    Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνει στην ουσία ότι χώρισαν εξαιτίας της μεγάλης δημοσιότητας που είχε λάβει η σχέση τους, κάτι που δεν άντεξε ο γνωστός επιχειρηματίας.

    Δείτε βίντεο:

    σπυροπουλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Φίλιππος Βαρβέρης
    Φίλιππος Βαρβέρης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φίλιππος Βαρβέρης: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Μπαλατσινού: Μιλάει για πρώτη φορά για το γάμο της με τον Κικίλια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με το My Style Rocks

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Δικηγόρος Νίκου Κοκλώνη: «Δεν έχουμε καμία σχέση με… πυραμίδες»



    ΣΧΟΛΙΑ