• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

    • NewsRoom
    μιντλετον κειτ

    Κέιτ Μίντλετον


    Μία γλυκιά και συγκινητική κίνηση από την Κέιτ Μίντλετον

    Τα βαφτίσια του γιου της Μέγκαν και του Χάρι έγιναν το περασμένο Σάββατο, με την βασιλική οικογένεια να δίνει το «παρών» για να γιορτάσει τον μικρό Άρτσι.

    Εκείνη, ωστόσο, που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της ήταν η Κέιτ Μίντλετον, η οποία με τον δικό της τρόπο τίμησε την μητέρα του Ουίλιαμ και του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Πρόκειται για τα εντυπωσιακά μαργαριταρένια σκουλαρίκια Collingwood που φόρεσε στην βάφτιση, τα οποία ανήκαν στην Νταϊάνα.

    Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που τα φοράει, καθώς στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο κρατικό δείπνο προς τιμήν του βασιλιά Γουίλερ-Αλεξάντερ και της βασίλισσας Μαξίμα της Ολλανδίας, τον Οκτώβριο του 2018, είχε φορέσει και πάλι τα σκουλαρίκια της αδικοχαμένης πεθεράς της.

    Σε εκείνη την περίπτωση, μάλιστα, τα συνδύασε και με ένα ακόμη κομμάτι, αγαπημένο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, την τιάρα Lover’s Knot.

    Το πιο αξιοσημείωτο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι η Νταϊάνα είχε φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια στην βάφτιση του πρίγκιπα Χάρι. Έτσι, φορώντας η Κέιτ τα σκουλαρίκια στην βάφτιση του γιου του Χάρι, κάνει την κίνηση ακόμη πιο ξεχωριστή.

    χαρι νταιανα
    Στην βάφτιση του πρίγκιπα Χάρι

    Το φόρεμα της Κέιτ είναι δημιουργία της Stella McCartney, η στέκα Juliette Botterill και οι κόκκινες γόβες Emmy London.

    αρτσι βαφτισια κειτ ουιλιαμ χαρι



    ΣΧΟΛΙΑ