• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Πώς τίμησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην βάφτιση του Άρτσι

    αρτσι μεεγξαν χαρι

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και ο μικρός Άρτσι


    Ο Χάρι δεν ξεχνάει την οικογένεια της μητέρας του, Νταϊάνα

    Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία έχασε σε ηλικία μόλις 11 ετών.

    Όπως και στον γάμο του, έτσι και στην βάφτιση του πρωτότοκου γιου του, Άρτσι, ο Χάρι θέλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να τιμήσει την αδικοχαμένη μητέρα του.

    Η ιερή τελετή έγινε ιδιωτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που προκάλεσε έντονη ενόχληση στους Βρετανούς. Ωστόσο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, όπως έχουν δείξει μέχρι στιγμής, προφυλάσσουν το μωρό τους και δεν επιθυμούν την υπερβολική προβολή του.

    Βέβαια, δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από την βάφτιση, τις οποίες τράβηξε ο βασιλικός φωτογράφος τους, Κρις Άλερτον. Πρόκειται για τον ίδιο φωτογράφο που βρισκόταν και στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν.

    Στα δύο επίσημα πορτρέτα που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι, απεικονίζονται οι δύο γονείς με τον γιο τους στο κέντρο. Από την μία πλευρά χαμογελαστοί βρίσκονται ο Κάρολος και η Καμίλα και από την άλλη ο Ουίλιαμ και η Κέιτ. Δίπλα στον Κάρολο είναι η μητέρα της Μέγκαν, Γκλόρια.

    Ποιες είναι, όμως, οι δύο κυρίες που στέκονται στη μέση, πίσω από τον Χάρι και την Μέγκαν;

    Πρόκειται για τις δύο αδελφές της Νταϊάνα, Λαίδη Τζέιν Φέλοους και Λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ.

    Η συγκινητική κίνηση του ζευγαριού να συμπεριλάβει τις δύο αδελφές της Νταϊάνα αποτελεί φόρο τιμής στην αξέχαστη πριγκίπισσα. Ο Χάρι δεν ξεχνάει την πλευρά της οικογένειας της Νταϊάνα και όπως αποδεικνύει κρατάει άψογες σχέσεις μαζί τους.

    Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η Λαίδη Τζέιν ήταν η πρώτη που γνώρισε τον Άρτσι, αμέσως μετά τη γέννησή του.



    ΣΧΟΛΙΑ