• LIFE&STYLE

    Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από τα μυστικά βαφτίσια του μικρού Άρτσι

    • NewsRoom
    αρτσι μεγκαν


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας δύο φωτογραφίες από την «μυστική βάφτιση» του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Κρις Αλερτον, που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του ζευγαριού. Οι νέες φωτογραφίες είναι  τραβηγμένες στο Πράσινο Σαλόνι και τον Κήπο των Ρόδων του Πύργου του Ουίνδσορ.

    Ο Άρτσι βαφτίστηκε σε «μικρή  ιδιωτική τελετή», όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, προκαλώντας ήδη πολλά επικριτικά σχόλια. Τη βάπτιση τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Κάστρου των Ουίνδσορ. Η ταυτότητα των νονών παρέμεινε μυστική, «όπως επιθυμούν οι ίδιοι», προσέθεσαν τα ανάκτορα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Αυτό που έγινε γνωστό πάντως είναι ότι οι νονοί προέρχονται από τον στενό φιλικό κύκλο του ζευγαριού, ενώ τα παιδιά τους διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο στη γαμήλια τελετή.

    Σύμφωνα με τη βασιλική παράδοση, στη βάπτιση χρησιμοποιήθηκαν η κολυμπήθρα Lily Font και νερό από τον ποταμό Ιορδάνη. Ο Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου, φορούσε το χειροποίητο αντίγραφο του βασιλικού βαπτιστικού φορέματος.

    Η οικογενειακή φωτογραφία περιλάμβανε τον πατέρα του Χάρι Πρίγκιπα Κάρολο, την μητέρα της Μέγκαν Ντόρια Ράγκλαντ καθώς και τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του, την Κέιτ. Οι θείες των Χάρι και Ουίλιαμ από τη μητέρα τους, η Σάρα ΜακΚόρκοντειλ και η Τζέιν Φέλοουζ, πόζαραν επίσης για τη φωτογραφία.

    Μια δεύτερη μαυρόασπρη φωτογραφία εικονίζει τον Άρτσι στην αγκαλιά των γονιών του στον Κήπο των Ρόδων.

    Αρκετές εφημερίδες είχαν δημοσιεύματα επικριτικά για τον Χάρι και την Μέγκαν επειδή δέχθηκαν δημόσια κεφάλαια για τον γάμο τους και για ανακαινίσεις της νέας κατοικίας τους, όμως αρνήθηκαν στο κοινό να δει το μωρό και τους γονείς του να φθάνουν στην τελετή.

    Οπαδοί της μοναρχίας είχαν συγκεντρωθεί σήμερα κοντά στον πύργο του Ουίνδσορ, μερικοί με λάβαρα και σημαίες, παρά το γεγονός ότι είχε υπογραμμιστεί η ιδιωτική φύση της περίστασης.



    ΣΧΟΛΙΑ