• LIFE&STYLE

    Και πάλι μαμά η Liv Tyler: Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram (Φωτο)

    • NewsRoom


    Η οικογένεια της διάσημης ηθοποιού Liv Tyler και του αρραβωνιαστικού της Dave Gardner μεγάλωσε!Η κόρη του Steven Tyler, τραγουδιστή του συγκροτήματος των Aereosmith καλωσόρισε το δεύτερο παιδάκι τους με μια φωτογραφία στο Instagram. Η φωτογραφία σε ασπρόμαυρο φόντο δείχνει τον ευτυχή πατέρα να κρατάει την νεογέννητη κορούλα τους αγκαλιά, καθώς εκείνη κοιμάται. Πάνω από τη φωτογραφία, η Liv Tyler γράφει: “ Γεια!!!!!’’, η όμορφη κορούλα μας, η Lula Rose Gardner’’, είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, η καρδιά μας εκρήγνυται από αγάπη’’.

    liv tyler
    Και ο Dave Gardner με μια ανάρτησή του δήλωσε την ευτυχία που νιώθει με τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια και τονίζει ότι η κορούλα τους μοιάζει με την γοητευτική ηθοποιό.

    Liv-Tyler-baby-2

    liv tyler5

    liv

    liv 4
    Η διάσημη ηθοποιός της ταινίας Leftovers και ο αρραβωνιαστικός της έχουν ήδη δύο γιους. Το ζευγάρι προς το παρόν δεν έχει ένα σταθερό τόπο διαμονής και μοιράζουν τον χρόνο στο σπίτι τους στην Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Τέξας, όπου βρίσκεται η ηθοποιός για τα γυρίσματα της ταινίας. Ελπίζουν πως μελλοντικά θα αλλάξει η κατάσταση αυτή και δεν θα αναγκάζονται να περνούν αρκετό διάστημα χωριστά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/el-chiaty-barros-sequel-party-tis-chlidis-no-2-stin-paragka-tis-mikonou/60046



    ΣΧΟΛΙΑ