• LIFE&STYLE

    Και η Ναόμι Κάμπελ στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom


    Το 49χρονο supermodel, Ναόμι Κάμπελ, μίλησε στη Guardian και έδειξε τη στήριξη της στη δούκισσα του Σάσσεξ, που αποφάσισε να μηνύσει ένα βρετανικό tabloid, με το οποίο έχει «ανοίξει πόλεμο» και η ίδια.

    «Δεν ξέρω πώς το διαχειρίζεται αυτό η Μέγκαν Μαρκλ και χαίρομαι που ανέλαβε δράση για να υποστηρίξει τον εαυτό της» δήλωσε η Κάμπελ.

    Υπενθυμίζετε ότι τον Οκτώβριο, η 38χρονη δούκισσα ξεκίνησε μια νομική διαδικασία εναντίον της Mail On Sunday για κατάχρηση ιδιωτικών πληροφοριών, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και παραβίαση της προστασίας δεδομένων.

    «Όταν έμαθα ότι θα κινηθεί νομικά, είπα ‘μπράβο της’» πρόσθεσε η Κάμπελ, η οποία έχει συγκρουστεί και αυτή με τη βρετανική εφημερίδα. Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, είχε κυκλοφορήσει ένα άρθρο από την εν λόγο βρετανική εφημερίδα η οποία αναφερόταν στην Ναόμι με μια αναδρομή στο παρελθόν της, χαρακτηρίζοντάς τη ως «η βασίλισσα δράματος, γνωστή να πετάει τα τηλέφωνα και να μαίνεται στο προσωπικό της» με «τέσσερις καταδίκες επίθεσης στο όνομα της».

    Το άρθρο εξέτασε επίσης τις σχέσεις της με τους Harvey Weinstein και Jeffrey Epstein (και οι δύο κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση), με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί. Η Κάμπελ έδωσε την απάντησή της μέσα από μια συνέντευξη στο κανάλι της στο YouTube, εκθέτοντας την εφημερίδα, χαρακτηρίζοντας το άρθρο «διαστρεβλωμένη δημοσιογραφία» και τόνισε ότι δεν «θα κρατηθεί όμηρος του παρελθόντος».



    ΣΧΟΛΙΑ