• LIFE&STYLE

    Η Χίλαρι Κλίντον «στο πλευρό» της Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom


    Η Χίλαρι Κλίντον φαίνεται πως είναι θαυμάστρια της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «The Sunday Times», έδειξε τον θαυμασμό και την υποστήριξη της στην δούκισσα του Σάσεξ, η οποία αντιμετώπιζε έναν μεγάλο μιντιακό πόλεμο από τα βρετανικά μέσα που φτάνει τα όρια του bullying.

    Όταν ρωτήθηκε λοιπόν η πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, για την άποψη της σχετικά με την απόφαση της δούκισσας του Σάσεξ να μηνύσει την εφημερίδα Mail On Sunday, ανέφερε τα εξής: «Οι νόμοι μας είναι τόσο διαφορετικοί. Αλλά αυτό που θέλω να πω ότι ο τρόπος που της συμπεριφέρονται είναι «αψυχολόγητος…Αν η εξήγηση όλης αυτής της κατάστασης συμβαίνει για να καταλήξουν στο γεγονός ότι είναι διαφυλετική, τότε ντροπή σε όλους τους».

    Εκτός από την Χίλαρι, η κόρη της Τσέλσι, μίλησε επίσης στο περιοδικό, λέγοντας για την Μέγκαν Μαρκλ  πως ακόμη κι αν δεν την γνωρίζει προσωπικά είναι ένας άνθρωπος που σέβεται και θαυμάζει, βλέποντας την να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

    «Η Μέγκαν είχε χτίσει μια καριέρα προηγουμένως και ευτυχώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη φωνή της. Οποιοσδήποτε έχει το θάρρος να σπάσει το καλούπι πάνω στο οποίο είχε προηγουμένως τοποθετηθεί, δυστυχώς κριτικάρεται και δέχεται κακία που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Δεν την γνωρίζω (την Μέγκαν) αλλά ως ένας άνθρωπος που την σέβεται, χαίρομαι που έχει επιμονή, είναι σταθερή, κάνει αυτό που αισθάνεται και δεν δέχεται να της κάνουν bullying» κατέληξε.



    ΣΧΟΛΙΑ