ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών ο δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος. Η Καλομοίρα ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram μία φωτογραφία του και έγραψε μερικά λόγια για τον καλό της φίλο.
«Αγγελάκο μου καλό σου ταξίδι. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε η Καλομοίρα, αναφέροντας πως ο Άγγελος Φώσκολος ήταν ένας από τους ανθρώπους που έκανε παρέα από τα πρώτα χρόνια της πορείας της και γι’ αυτό έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.
Ο Άγγελος Φώσκολος είχε εργαστεί ως ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, στο Star και στον ΑΝΤ1, ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το τελευταίο αντίο στον Άγγελό τους. Ανάμεσά τους ήταν ο καλός του φίλος Γρηγόρης Γκουντάρας, η Νατάσα Ράγιου, αλλά και η Καλομοίρα που τον είχε γνωρίσει πριν λίγα χρόνια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νατάσα Ράγιου: Το συγκινητικό «αντίο» για τον συνάδελφό της Άγγελο Φώσκολο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος-Nammos: Ο επικός διάλογος τραπεζίτη και σερβιτόρου- Γιατί ένα κιλό κρέας κοστίζει 1.500 ευρώ;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Jay-Z νέος creative director της Puma και η επιστροφή στη μπασκετική ένδυση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 1,2% για τον S&P 500 μετά το σήμα της FED για αύξηση επιτοκίων
- Πετρέλαιο: Μικρή ανάκαμψη μετά τη διήμερη βουτιά, κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι παρέμεινε το Brent
- Τραμπ: Το μνημόνιο ΗΠΑ-Ιράν θα υπογραφεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες
- ΣΚΑΪ: Διεκδικεί τα τηλεοπτικα δικαιώματα της Basket League με προσφορά άνω των 13 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.