Την τελευταία του πνοή άφησε στα 45 του χρόνια ο Άγγελος Φώσκολος ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός δημοσιογράφος πάλεψε για χρόνια με την ύπουλη αυτή νόσο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ο Άγγελος Φώσκολος εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, στο Star και στον ΑΝΤ1.
Συντετριμμένος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία πριν από 20 χρόνια και έγραψε:
«Καλέ μου φίλε (δική σου έκφραση ήταν αυτή…), καλέ, υπέροχε άνθρωπε… αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι… Τη θυμάσαι ρε φίλε αυτή τη φωτογραφία;; Ήταν πριν 20 τόσα χρόνια που με πήρες από το tvmagic και μου είπες ψάχνει δημοσιογράφους ο ΑΝΤ1…Με πήρες από το χέρι και με πήγες… Αγγελέτο μου αγαπημένε δε θα σε ξεχάσω ποτέ… Γιατί ρε γα@€)#*…;;;;;; Κουράγιο στην οικογένεια σου… ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Ψωμάς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Κώστας Πολίτης, ο εμβληματικός προπονητής του Eurobasket 87 (δείτε συγκλονιστικά video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Εξακριβώθηκε ότι ο δράστης στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου πυροβόλησε μυστικό πράκτορα
- Δύο κρατούμενοι νεκροί μετά από συμπλοκή στις Φυλακές Νιγρίτας – Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα
- ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός εμπόδισε 49 πλοία να αποπλεύσουν από ιρανικά λιμάνια
- Μερτς: «Μεγάλη η σημασία των ΗΠΑ για το ΝΑΤΟ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.