• LIFE&STYLE

    Kaia Gerber- Η 15χρονη μούσα του Marc Jacobs παίρνει άξια τη σκυτάλη του modeling από τη μαμά Cindy Crawford!

    • NewsRoom
    Kaia Gerber


    Όταν βλέπεις για πρώτη φορά την Kaia Gerber, μάλλον θα χρειαστείς λίγο περισσότερο χρόνο για να συνέλθεις από το σοκ. Αυτό όχι μόνο γιατί είναι εκθαμβωτική, αλλά επίσης γιατί μοιάζει σαν ένα πιστό αντίγραφο, με τη μαμά της, τη βασίλισσα των top models, Cindy Crawford. Αν και είναι μόλις 15 χρονών, η Gerber έχει εισχωρήσει για τα καλά στον χώρο της μόδας. Εκτός του ότι παρέλαβε το βραβείο για το μοντέλο- αποκάλυψη της χρονιάς, είναι πλέον και η νέα μούσα του διάσημου σχεδιαστή Marc Jacobs. 

    Η Kaia θα είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια του διάσημου σχεδιαστή για τη νέα σειρά μακιγιάζ MJ Beauty που θα κυκλοφορήσει μέσα στο νέο έτος. Μάλιστα η νέα σειρά μακιγιάζ δεν θα έχει υπερβολικά έντονα προϊόντα, αλλά θα απευθύνεται στις γυναίκες και στις νεαρές κοπέλες που προτιμούν το διακριτικό μοντέρνο make up. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης της νέας καμπάνιας έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

    Kaia Gerber

    Tα νέα ανακοίνωσε η εταιρεία μέσα από το Instagram ενώ περιέγραψε την Gerber ως ένα μεγάλο ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του modeling. Και πράγματι σε λίγο καιρό θα ανέβει στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο μοντέλο της χρονιάς “Breakthrough Model of the Year” από τον ίδιο τον Marc Jacobs.

    Η νέα καμπάνια αναμένεται να είναι μια αποκάλυψη με την υπογραφή του χαρισματικού Marc Jacobs. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και παράλληλα ευγνώμων για την συμμετοχή μου στην πρώτη μου καμπάνια ομορφιάς και μάλιστα θα έχω την τιμή να συνεργαστώ με τον Marc, ένα άντρα-σύμβολο για τον χώρο της μόδας” δήλωσε η Gerber και συμπλήρωσε για τον Jacobs “Eχω πάθει εμμονή με τα προϊόντα ομορφιάς του, και με οτιδήποτε άλλο κάνει ο Marc, καθώς καταφέρνει να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική”. 

    Kaia Gerber

    Η μαμά της όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες είναι πάντα δίπλα της για να τη στηρίζει σε ό,τι και αν κάνει.

     

    View this post on Instagram

    back 2 school blues

    A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

     

    View this post on Instagram

    @thepopmag

    A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

    Η ομοιότητα της μικρής Kaia με την μητέρα της πάντως είναι εκπληκτική!

    View this post on Instagram

    me by kendall for @thelovemagazine

    A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

    Μαμά και κόρη φαίνεται πως μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί και η Cindy δίνει πάντα συμβουλές στην μικρή Kaia για τον χώρο του modeling.

    View this post on Instagram

    summa postcard w @voguemagazine

    A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/facebook-giortazi-miso-eona-star-trek-ke-anevazi-ta-likes-se-allous-galaxies/72831

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ