• LIFE&STYLE

    Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ αγκαλιάζει την Μπιγιόνσε στην πρεμιέρα του Lion King

    Μέγκαν, Χάρι, Μπιγιόνσε, Jay-Z


    Fangirling για την Μέγκαν Μαρκλ στο θέαμα της… Μπιγιόνσε!

    Στην ευρωπαϊκή κινηματογραφική πρεμιέρα του «Lion King» στη Μεγάλη Βρετανία έδωσαν το «παρών», ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους.

    Το βασιλικό ζευγάρι κατέφτασε στην Leicester Square του Λονδίνου και περπάτησε στο κόκκινο χαλί -που ήταν κίτρινο για την ταινία- χεράκι-χεράκι, με το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο εκεί να ζητωκραυγάζει.

    Η στιγμή, βέβαια, που έκλεψε την παράσταση ήταν όταν η Μέγκαν και ο Χάρι συναντήθηκαν με ένα άλλο «βασιλικό» ζευγάρι, εκείνο της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, την Μπιγιόνσε και τον Jay Z, κάνοντας και πάλι το πλήθος να παραληρεί.

    Η Μέγκαν ως φανατική της ποπ σταρ ενθουσιάστηκε με τη γνωριμία, κάτι που σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες των social media και τα Μίντια.

    Με ένα μεγάλο χαμόγελο, η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα του Jason Wu για τη μεγάλη βραδιά, αψηφώντας το βασιλικό πρωτόκολλο, αγκάλιασε την Queen B και της έσφιξε το χέρι.

    Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανταπέδωσε την κίνηση και οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες σχετικά με τα παιδιά τους.

    Η Μπιγιόνσε, η οποία συμμετέχει στο soundtrack του «Lion King», εμφανίστηκε με μια χρυσοκίτρινη τουαλέτα, που ταιριάζει γάντι με την χρωματική διάθεση της ταινίας, με ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο στο μπούστο.

    Σημειώνεται ότι μαζί με την πρεμιέρα, η εταιρεία The Walt Disney Company ανακοίνωσε μια παγκόσμια καμπάνια για την προστασία των λιονταριών που θα ονομάζεται Protect the Pride και θα υποστηριχθεί από την βασιλική οικογένεια μέσω του Royal Foundation.

    Η Μέγκαν Μαρκλ ανταλλάσσει μερικές κουβέντες με την Μπιγιόνσε στην πρεμιέρα του Lion King στο Λονδίνο

    Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν, επίσης, ο Έλτον Τζον και ο Pharrell Williams.

    Επόμενη βασιλική υποχρέωση για την Μέγκαν και τον Χάρι είναι ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο. Ο Δούκας και η Δούκισσα θα πάρουν μαζί τους για πρώτη φορά και τον μικρό Άρτσι, περίπου 4 μήνες μετά τη γέννησή του.

    Ο Δούκας θα πραγματοποιήσει, επίσης, μία σόλο επίσκεψη στην Ανγκόλα, το Μαλάουι και την Μποτσουάνα.

    μεγκαν μαρκλ μπιγιονσε
    Έντονο βασιλικό άρωμα στην πρεμιέρα του Lion King
    μπιγιονσε μεγκαν μαρκλ
    Η Μέγκαν Μαρκλ αγκαλιάζει την Μπιγιόνσε
    χαρι πριγκιπας μεγκαν μαρκλ
    Χάρι και Μέγκαν

    μεγκαν μαρκλ πριγκιπας χαρι



    ΣΧΟΛΙΑ