• Business Of Fashion

    Μέγκαν Μαρκλ: Η οικονομική μπλούζα που φοράει συνέχεια και έχει γίνει ανάρπαστη

    μεγκαν-μαρκλ

    Μέγκαν Μαρκλ


    Αν σου αρέσει κάτι, αγόρασέ το σε όλα τα χρώματα!

    Αυτής της άποψης φαίνεται πως είναι η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία τον τελευταίο καιρό επιλέγει για τις εμφανίσεις της ένα συγκεκριμένο κομμάτι σε διαφορετικά χρώματα.

    Πρόκειται για ένα απλό μπλουζάκι, το οποίο συνηθίζει να αναβαθμίζει με σικ blazer.

    Είναι οικολογικό, κάτι που σίγουρα υποστηρίζει η Μέγκαν και αγκαλιάζει με ωραίο τρόπο την σιλουέτα. Το συγκεκριμένο είναι δημιουργία του brand Lavender Hill Clothing και κοστίζει μόλις 35 βρετανικές λίρες. 

    Γενικά, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι συνηθίζει να φοράει t-shirts, καθώς μπορεί να τα σετάρει εύκολα με τζιν και φούστες.

    Τον περασμένο Μάρτιο και ενώ ήταν έγκυος φόρεσε την μπλούζα με μαύρο παντελόνι, μαύρες ψηλές γόβες στιλέτο του οίκου Manolo Blahnik και ένα εντυπωσιακό navy blue blazer.

    μεγκαν χαρι
    Η Μέγκαν Μαρκλ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, τον περασμένο Μάρτιο

    Πέρσι είχε εμφανιστεί σε επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ιρλανδία, με το συγκεκριμένο τοπ σε άσπρο, το οποίο συνδύασε με μαύρο Givenchy κοστούμι και παντελόνι.

    Με κοστούμι Givenchy και τοπ από Lavender Hill Clothing

    Πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, η Μέγκαν έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στο Γουίμπλεντον, όπου βρέθηκε για να υποστηρίξει την στενή της φίλη, Σερένα Γουίλιαμς.

    Εκεί, επίσης, φόρεσε το τοπ του ίδιου brand σε μαύρο χρώμα.

    Μέγκαν Μαρκλ

    Σύμφωνα με την ιδρυτή του Lavender Hill Clothing, η οποία μίλησε στο βρετανικό Hello!, από τον περασμένο Ιούλιο, όταν δηλαδή η Μέγκαν εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την μπλούζα, οι πωλήσεις της εταιρείας είδαν αύξηση στις online πωλήσεις κατά 98%.

    Ταυτόχρονα, στην ιστοσελίδα του brand σημειώθηκε αύξηση στην επισκεψιμότητα κατά 237%, ενώ οι ετήσιες πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 62%, με τεράστιο ποσοστό να είναι εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

    χαρι-μεγκαν
    Χάρι και Μέγκαν



    ΣΧΟΛΙΑ