• LIFE&STYLE

    Η Ρις Γουίδερσπουν θέλει να αποκτήσει την Άρσεναλ – Η αμύθητη περιουσία της

    • NewsRoom
    Ρις Γουίδερσπουν

    Η Ρις Γουίδερσπουν δηλώνει λάτρης του ποδοσφαίρου και της Άρσεναλ


    Την Άρσεναλ επιθυμεί να αποκτήσει η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία δηλώνει λάτρης του ποδοσφαίρου.

    Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο bbc ότι θα την ενδιέφερε να επενδύσει στην πρωτοπόρο ομάδα της Premier League.

    Με περιουσία που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα των συναδέλφων της, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μακ Έλενι, οι οποίοι πριν από δύο χρόνια αγόρασαν τη βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα Ρέξαμ.

    Να σημειωθεί ότι η ομάδα έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς στις ΗΠΑ λόγω της εμπλοκής των δύο ηθοποιών.

    «Θα με ενδιέφερε αν υπήρχε χώρος στην Άρσεναλ. Είμαι πολύ μεγάλη οπαδός της και βλέπω τα παιχνίδια της. Οι γιοι μου και όλοι μου οι fans σίγουρα θα χαίρονταν πάρα πολύ. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Παρακολουθούσαμε αγώνα τους τις προάλλες. Αυτή είναι η ομάδα μας», δήλωσε.

    Η Ρις Γουίδερσπουν σημείωσε ότι της αρέσει πολύ και η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι ενθουσιασμένη με τις εμφανίσεις της.

    Στις ΗΠΑ, η ηθοποιός ήδη εμπλέκεται επιχειρηματικά με την ποδοσφαιρική ομάδα Νάσβιλ FC.

    Αμύθητη περιουσία

    Η Γουίδερσπουν με καριέρα που ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες, είναι ενεργή και επιχειρηματικά.

    Το 2016, ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Hello Sunshine και τον Αύγουστο του 2021 πούλησε μέρος της στην Blackstone έναντι 900 εκατ. δολαρίων. Διατηρεί μέχρι σήμερα το 18% της εταιρείας, ενώ έλαβε 120 εκατομμύρια από την αγοραπωλησία. Η εταιρεία της είναι γνωστή για τις επιτυχημένες και άκρως κερδοφόρες μεταφορές βιβλίων στη μεγάλη ή και τη μικρή οθόνη.

    Ακόμη, έχει ιδρύσει το Reese’s Book Club, ενώ υπογράφει τη σειρά ρούχων Draper James. Έχει εισπράξει εκατομμύρια από την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα και είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς παγκοσμίως.

    Η Γουίδερσπουν λαμβάνει μισθό 1,2 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο στη σειρά The Morning Show του AppleTV+, ενώ πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ της ταινίας Legally Blonde: Red, White & Blonde.

    Στην ίδια συνέντευξη ο συμπρωταγωνιστής της στη νέα ταινία του Netflix, «Your Place or Mine», Άστον Κούτσερ αποκάλυψε πως πρόσφατα σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει σε ομάδα της Premier League, αλλά απέρριψε την πρόταση που του έγινε λόγω των αποστάσεων.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ