Οι θαυμαστές του The Morning Show είναι αναστατωμένοι για την απουσία της Τζένιφερ Άνιστον από τη λίστα των υποψηφίων για τα φετινά τηλεοπτικά βραβεία Emmy.
H ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως τηλεοπτική παρουσιάστρια Άλεξ Λέβι στη δραματική σειρά Apple TV+ σχετικά με την προβληματική εσωτερική λειτουργία εταιρείας παραγωγής ειδήσεων.
Η Ρις Γουίδερσπουν έλαβε υποψηφιότητα στην κατηγορία Πρωταγωνίστρια σε Δραματική Σειρά, ενώ ο Μπίλι Κράνταπ έλαβε υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά και η Μάρσια Γκέι Χάρντεν έλαβε υποψηφιότητα ως Καλεσμένη Ηθοποιός σε δραματική σειρά.
Αντιδρώντας στην είδηση στο Twitter, θαυμαστές εξέφρασαν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους στον αποκλεισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τις υποψηφιότητες για Emmy.
«Θα έπρεπε να είχε προταθεί επειδή σήκωσε ολόκληρη τη δεύτερη σεζόν του ‘The Morning Show’ μόνη στους ώμους τους» υποστήριξε θαυμαστής.
«Έχυσε αίμα, ιδρώτα και δάκρυα στη σειρά;» διερωτήθηκε χρήστης στο Twitter.
Κάποιος μάλιστα ζήτησε: «Δικαιοσύνη για την Τζένιφερ Άνιστον».
Διαβάστε επίσης:
Τζένιφερ Άνιστον: Εισβάλλει στον χώρο της ομορφιάς
Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μπραντ Πιτ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέλος Νοεμβρίου οι δύο δόσεις των αγροτικών πληρωμών
- Supercars «ξεπλένονται» στη Βουλγαρία και φτάνουν αφορολόγητα στην Ελλάδα – Το κόλπο με τα “margin scheme” και τον εξαφανισμένο ΦΠΑ
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του – Τι πρέπει να γνωρίζουν εργοδότες και εργαζόμενοι
- Σαουδική Αραβία: Tο νέο «βασίλειο» του τένις – και των χρημάτων