• LIFE&STYLE

    Οι κρυφές συνήθειες των stars… που δεν θα ήθελαν να μάθετε

    • NewsRoom


    Ποιος είπε ότι οι stars δεν έχουν αδυναμίες; Μπορεί οι περισσότεροι stars να προωθούν κατά καιρούς τις υγιεινές διατροφικές του συνήθειες και τους εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης που χρησιμοποιούν για την διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, δεν μιλάνε όμως και για τις κακές συνήθειες που ακολουθούν, όπως αυτή του καπνίσματος.

    Στο Hollywood για παράδειγμα, ήταν εξαιρετικά σύνηθες, κυρίως για τις γυναίκες καλλιτέχνιδες να χρησιμοποιούν το κάπνισμα ως σύμμαχο για την διατήρηση της σιλουέτας τους. Παρόμοια τακτική ακολουθούν, όπως φαίνεται και οι νέες διάσημες stars που κατά τα άλλα επιμένουν να υποστηρίζουν τον ενστερνισμό ενός καθαρά υγιεινού πρότυπου ζωής.

    Η ηθοποιός Kate Hudson για παράδειγμα, αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε την tourne της που έκανε σε Ευρώπη και Αμερική, για τις ανάγκες προώθησης του νέου της βιβλίου Pretty Happy: Healthy Ways To Love Your Body, προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια καθώς πουθενά στο βιβλίο δεν αναφέρεται το κάπνισμα. Αν και η ίδια είναι γνωστό πως παλεύει για να το διακόψει και έχει ισχυριστεί ότι έχει σταματήσει αυτή την ανθυγιεινή συνήθεια, υπάρχουν πλήθος φωτογραφιών που την δείχνουν να κρατάει στα χέρια της το αγαπημένο “ναρκωτικό”.

    kate Hudson smoking

    Αυτές φυσικά που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την κατηγορία είναι τα τα μοντέλα, τα οποία φαίνονται πάντοτε στα μάτια μας ως σκληροί στρατιώτες εναντίον των περιττών κιλών και της ανθυγιεινής ζωής εν γένει. Το διάσημο μοντέλο Rosie Huntington- Whiteley, η οποία έχει τρεις προσωπικούς γυμναστές για να προσέχουν την τόσο σημαντική σιλουέτα της. Στην αυστηρή διατροφή της συμπεριλαμβάνονται μόνο οργανικές σαλάτες και smoothies, ενώ υποστηρίζει πως η σιλουέτα της οφείλεται στο νερό. Η ίδια όμως φαίνεται να λατρεύει και το τσιγάρο όσο λατρεύει και τις σαλάτες της.

    Άλλες ακόμη διάσημες stars που φαίνεται ότι δεν μπορούν να αποχωριστούν την αγαπημένη τους συνήθεια.

    Η Gwyneth Palrtow αν και ακολουθεί μια πλήρως αποτοξινωμένη διατροφή, φαίνεται δεν μπορεί να αποτοξινωθεί και από την νικοτίνη.

    Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Ellie Goulding είναι ακόμη μια star που δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό του τσιγάρου.

    Όπως και το κορίτσι της Reebok Abbey Clancy φαίνεται να είναι υπέρμαχος και του συγκεκριμένου “αθλήματος” του καπνίσματος.

    Τέλος η όμορφη ηθοποιός Kate Beckinsale παρά το τέλειο κορμί που έχει φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγαπημένη της συνήθεια, αυτή του καπνίσματος.

     



    ΣΧΟΛΙΑ