• LIFE&STYLE

    Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Το λαμπερό πάρτι αρραβώνων με διάσημους καλεσμένους

    • NewsRoom


    Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο μελλοντικός της σύζυγος, Edoardo Mapelli Mozzi, γιόρτασαν τον αρραβώνα τους με ένα λαμπερό πάρτι στο Λονδίνο, στο Chiltern Firehouse, στο οποίο παρευρέθηκαν και αρκετοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού.

    Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η νεόνυμφη τραγουδίστρια Ellie Goulding με τον σύζυγο της Caspar Jopling. Η 32χρονη Ellie επέλεξε να φορέσει ένα  midi βελούδινο μαύρο φόρεμα που ήταν στολισμένο με διαμάντια στο κέντρο. Μεταξύ των καλεσμένων της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του Ιταλού επιχειρηματία ήταν επίσης η μητέρα της, Sarah, δούκισσα της Υόρκης, η αδελφή της, πριγκίπισσα Ευγενία, και ο φίλος του πρίγκιπα Harry, Guy Pelly.

    Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του το Σεπτέμβριο, δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε τα νέα του πρόσφατου αρραβώνα μας. Και οι δύο είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μια κοινή πορεία και ανυπομονούμε να παντρευτούμε. Μοιραζόμαστε τόσα πολλά συμφέροντα και αξίες και γνωρίζουμε ότι αυτό θα διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια, γεμάτα αγάπη και ευτυχία».

    Ο επιχειρηματίας έκανε την πρόταση γάμου στην Ιταλία με ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας $ 100.000. Ο γάμος της πριγκίπισσας και του Edoardo αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020.

    Όπως ήταν αναμενόμενο ο πατέρας της Βεατρίκης, πρίγκιπας Άντριου, ήταν απών από το πάρτι των αρραβώνων μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις ερωτικές περιπτύξεις του με την τότε ανήλικη Βιρτζίνια Ρόμπερτς και την σχέση του με τον παιδόφιλο επιχειρηματία Τζέφρι Έπσταϊν. Ωστόσο, ο 59χρονος πρίγκιπας  παρευρέθηκε στο ετήσιο γεύμα των Χριστουγέννων της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. To «παρών» έδωσαν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά.

     



    ΣΧΟΛΙΑ