• LIFE&STYLE

    Η εξομολόγηση της Σαρλίζ Θερόν: Το βράδυ που η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου…

    • NewsRoom


    Για το τραγικό περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή της, όταν η μητέρα της, Gerda, σκότωσε τον αλκολικό της σύζυγο στην προσπάθειά της να την προστατέψει, μίλησε η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR.

    Η ηθοποιός, που τότε ήταν 15 ετών αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι με ένα όπλο. Η μητέρα μου κι εγώ βρισκόμασταν στο υπνοδωμάτιο, πάνω από τη πόρτα, επειδή εκείνος προσπαθούσε να την ανοίξει. Τότε, εκείνος έκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε επάνω στη πόρτα τρεις φορές. Από θαύμα, καμία από τις σφαίρες δεν μας χτύπησε». 

    «Προσπαθώντας όμως να αμυνθούμε, η μητέρα μου τον σκότωσε», συνέχισε η Σαρλίζ.

    Η ίδια προσθέτει πως είναι ένα γεγονός για το όποιο δε ντρέπεται μιλήσει: «Αυτή η οικογενειακή βία, αυτό το είδος βίας που μπορεί να συμβαίνει σε μια οικογένεια, είναι κάτι για το όποιο μιλάω με πολλούς ανθρώπους.

    «Δεν ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό το περιστατικό, γιατί πιστεύω πως όσο περισσότερο μιλάμε για αυτά τα γεγονότα, καταλαβαίνουμε όλο και πιο πολύ ότι τελικά δεν είμαστε μόνοι μας», δήλωσε η 44χρονη ηθοποιός.



    ΣΧΟΛΙΑ