• LIFE&STYLE

    Γενέθλια για τον Τομ Χανκς: Η επική βουτιά και οι τρυφερές ευχές

    Τομ Χανκς

    Τομ Χανκς


    Γενέθλια είχε χθες ο αγαπημένος χολιγουντιανός ηθοποιός και πολιτογραφημένος Έλληνας Τομ Χανκς

    Ο αγαπημένος των Ελλήνων έκλεισε τα 64 του χρόνια και θέλησε να το γιορτάσει με μια τεράστια βουτιά σε μια πισίνα, μία στιγμή χαράς την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

    Ειδικότερα, ο διάσημος ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου και μοιράστηκε ένα βίντεο, που τον δείχνει να φορά ένα μαύρο μαγιό και να πανηγυρίζει, κάνοντας μια επική βουτιά στην πισίνα.

    «Αυτό το λαγωνικό έγινε 64!», έγραψε στην λεζάντα, αναφερόμενος παράλληλα στην επερχόμενη νέα του ταινία, με τίτλο «Greyhound» (Λαγωνικό).

    View this post on Instagram

    This Greyhound is 64!! Hanx.

    A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

    Τις ευχές της για τα γενέθλιά του μέσω Instagram θέλησε να στείλει και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον. «Χρόνια Πολλά Τομ Χανκς. Σε αγαπάμε πολύ. Είσαι η άγκυρά μας. Κάθε μέρα μαζί σου είναι μια ευλογία», έγραψε, προσθέτοντας μερικούς στίχους από το τραγούδι «When I’m Sixty-four» των The Silver Beetles.

    Ευχές όμως θέλησε να του στείλει και η συνάδελφος και φίλη του, Σαρλίζ Θερόν, με την οποία διατηρεί μια φιλία εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ο Τομ Χανκς ήταν αυτός που την βοήθησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ως ηθοποιός, δημοσιεύοντας δύο παλαιότερες φωτογραφίες και γράφοντας: «Θα είσαι ο παντοτινός μου ήρωας».

    Αναμφίβολα, ο Τομ Χανκς έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για τα γενέθλιά του φέτος, καθώς πριν από σχεδόν 4 μήνες, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Το διάσημο ζευγάρι ήταν από τις πρώτες διασημότητες που βρέθηκαν θετικοί και έκτοτε έχουν αναρρώσει πλήρως.

    Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ενημέρωναν μέσω των social media για την πρόοδο της υγείας του και μάλιστα έκαναν δωρεά αίματος και πλάσματος, με την ελπίδα να βοηθήσουν στην δημιουργία ενός εμβολίου.



    ΣΧΟΛΙΑ