• Business Of Fashion

    Απαστράπτουσα η Κέιτ Μίντλετον, «ζόρια» για την Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom


    Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο Λονδίνο, κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον Αγά Χαν, «έκαψε» τα φλας των φωτογράφων, συγκεντρώνοντας θετικές απόψεις και σχόλια.

    Την ίδια ώρα που το ζεύγος Κέιμπριτζ, περικυκλώνεται από την αγάπη και τον θαυμασμό τόσο του τύπου όσο και των Βρετανών, το ζεύγος Σάσσεξ, Μέγκαν και Χάρι, τράβηξαν και πάλι πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας με κακό τρόπο, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά των βρετανικών ΜΜΕ, μετά την μήνυση τους σε γνωστό βρετανικό μέσο.

    Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια κομψή και εμβληματική εμφάνιση, με ένα αέρινο φόρεμα σε σμαραγδένια απόχρωση, του οίκου AROSS GIRL αξίας 577,50 λιρών, ενώ επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια του Πακιστανικού brand Zeen αξίας 6 ευρω.

    Κάθε της εμφάνιση είναι πάντα σωστή και απολύτως προσαρμοσμένη στο πρωτόκολλο και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση της. Ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι καταπιέζεται, όμως αυτή ήταν μια επιλογή που έκανε όταν αποφάσισε να μπει στη συγκεκριμένη οικογένεια. Κάτι που δεν μπορεί να κάνει με μεγάλη επιτυχία η Μέγκαν, η οποία φαίνεται να ζορίζεται αρκετά.

    Μάλιστα η δούκισσα του Κέιμπριτζ, χάρισε στις κάμερες ένα σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο, όταν έβαλε το χέρι της στον ώμο του Γουίλιαμ, την ώρα που λέγανε ένα αστείο με τον Αγά Χαν.

     

    Μάλιστα, το ζευγάρι Κέιτ-Γουίλιαμ. παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Χάρι και την Μέγκαν,  θα ταξιδέψει στο Πακιστάν στις 14-18 Οκτωβρίου για τη δική τους επίσημη περιοδεία.

     



    ΣΧΟΛΙΑ