• LIFE&STYLE

    Η Αθηνά του Power of Love έκανε πρόβα νυφικού και αποκάλυψε την ηλικία της! (video)


    Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι μια (πρώην) παίκτρια του Power of Love, που απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα, αρχικά λόγω της ηλικίας της και της παθιασμένης σχέσης της με τον Δώρο Παναγίδη και έπειτα λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης και των δύο από το σπίτι της αγάπης, πριν τελειώσει το παιχνίδι.

    Η εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” συνάντησε την Αθηνά τη στιγμή που έκανε πρόβα νυφικού! Η νεαρή πρώην παίκτρια του Power of Love δεν ετοιμάζεται για γάμο με τον Δώρο πάντως, αλλά έχουμε να πούμε πως το νυφικό που δοκίμασε στο εν λόγω ατελιέ της πήγαινε πολύ.

    Κάνοντας ένα διάλειμμα από την πρόβα, μίλησε στην κάμερα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” για διάφορα θέματα, όπως για τον λόγο της αποχώρησής της με τον Δώρο, που ήταν κυρίως η πίεση μέσα στο σπίτι, ενώ έκανε και αναφορές στα λεγόμενα “στημένα” ζευγάρια του Power Of Love.

    Η συζήτηση, όμως, στράφηκε και στην πολυσυζητημένη ηλικία της, αφού όλοι θεωρούν πως είναι μεγαλύτερη, λόγω της προηγούμενης συμμετοχής της σε τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή και της ηλικίας που δήλωνε τότε. Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαι 20 χρονών. Ο Σεφερλής δεν με ρώτησε ποτέ την ηλικία μου. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το στιγμιότυπο.”

    Δείτε περισσότερα παρακάτω:

    https://www.youtube.com/watch?v=sNEs6NIAlFg

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα «καρφιά» της Άννας για την παραγωγή του Power of Love (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα πριν πάτε διακοπές



    ΣΧΟΛΙΑ