Μετά το Power of Love, η Αθηνά Χρυσαντίδου μπήκε στο στούντιο ηχογράφησης και έκανε την ατάκα «Θέλω να είμαι τα πάντα σου», τραγούδι. Με τίτλο «Τα Πάντα Σου», η Αθηνά εισέρχεται στο χώρο της μουσικής σε συνεργασία με τον ράπερ OGE που κυκλοφορεί από την εταιρία Panik Records.
Τους στίχους έγραψε η ίδια η Αθηνά μαζί με τον OGE, ενώ τη μουσική ο γνωστός ράπερ. Μάλιστα, η ριάλιτι σταρ γύρισε και το πρώτο της βίντεο κλιπ, το οποίο ανέβηκε στο YouTube, σε σκηνοθεσία George Mpenioudakis.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί ο Άγγελος Μπράτης θέλει να τον αποκαλούν «μόδιστρο» και όχι σχεδιαστή μόδας;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει γιατί αναγκάστηκε να κάνει πλαστική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Άγριος καβγάς Αλεξανδράκη-Κουκουρίκη – Απίστευτες ατάκες από το μοντέλο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Great Sea Interconnector: Διακομματική παρέμβαση στο Κογκρέσο για αμερικανική στήριξη – Πώς συνδέεται με τον IMEC
- Ευρωαγορές: Υποχώρηση από τα ιστορικά υψηλά – Στο επίκεντρο εταιρικά κέρδη και Μέση Ανατολή
- Άκης Σκέρτσος: Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουμε παραδώσει ένα ουσιαστικά καινούριο ΟΑΚΑ
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: «Ασημένιος» ο Σίσκος στα 200 μ. ύπτιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.