• LIFE&STYLE

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει γιατί αναγκάστηκε να κάνει πλαστική

    • NewsRoom
    Παπαγεωργιου-Ηλιανα

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και κάνει καριέρα στο modeling πολλά χρόνια, μπήκε στις ζωές μας πιο έντονα μέσω της τηλεόρασης, πριν από λίγο καιρό.

    Μέσα από το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model, όπου παρουσιάζεται ως κριτής, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αποκτώντας πολλούς θαυμαστές, αλλά και πολλά “trolls”! Έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα, ενώ κάποιες από τις ατάκες της στο παιχνίδι έχουν γίνει viral, με την ίδια, μάλιστα, να αυτοσαρκάζεται.

    Η Ηλιάνα μαζί με τους άλλους κριτές του ριάλιτι μίλησαν στο περιοδικό Down Town και η όμορφη Πατρινιά ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις, μιας και πρόκειται για ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε πάρα πολύ στο show, ενώ στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν και πολλές συζητήσεις εκτός παιχνιδιού.

    Η Ηλιάνα αποκάλυψε ότι μετά από ένα ατύχημα αναγκάστηκε να κάνει πλαστική επέμβαση, λέγοντας τα παρακάτω:

    «Έχω πει την αλήθεια, απλώς ο κόσμος θέλει να ασχοληθεί με κάτι. Έχω κάνει διορθωτική πλαστική στον αντίχειρα μου. Μετά από μια μετακόμιση κόπηκε το δάχτυλο μου, μολύνθηκα από make-up και αναγκάστηκα να κάνω πλαστική. Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι επεμβατικό στον εαυτό μου, γιατί δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία χειρουργείου για να αλλάξει κάτι που σου έδωσε ο Θεός με όλη του την αγάπη»..

    ηλιανα-παπαγεωργιου
    Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nomads: Άγριος καβγάς Αλεξανδράκη-Κουκουρίκη – Απίστευτες ατάκες από το μοντέλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αποκάλυψη από την Άννα Μπουσδούκου: Γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΙ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Γιατί ο Άγγελος Μπράτης θέλει να τον αποκαλούν «μόδιστρο» και όχι σχεδιαστή μόδας;



    ΣΧΟΛΙΑ