ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίστευτη κόντρα ξέσπασε στο χθεσινό αγώνισμα Επικράτειας του Nomads στον πάγκο των Κροκοδείλων. Ενώ στον αγωνιστικό στίβο βρισκόταν ο Μάριος Ακριβόπουλος, ο Δημήτρης Κουκουρίκης έλεγε στους συμπαίκτες του να μην φωνάζει κανείς και ότι μόνο αυτός θα έδινε οδηγίες στον Μάριο.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, άρχισε να δίνει οδηγίες στον συμπαίκτη της που αγωνιζόταν και ο Δημήτρης την ακούμπησε στην πλάτη και της είπε να μην μιλάει. Το μοντέλο έγινε έξαλλο και ακολούθησε ένας καβγάς με απίστευτες ατάκες.
https://youtu.be/RQ5BF7GF4C8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο γοητευτικός ηθοποιός του Nomads – Από την Αμερική στη Μαδαγασκάρη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πιο glam και σέξι παίκτρια του Nomads
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήμος Χαριστέας: Ο ανταγωνιστικός και εξωστρεφής γυμναστής του Nomads
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζημανώλη: Η αγαστή συνεργασία με τους φορείς της ναυτιλίας αύξησαν τα πλοία στο Νηολόγιο και η Κύπρος εδραιώνεται σε ναυτιλιακό κέντρο
- Στενά του Ορμούζ: Ευρώπη και Ιαπωνία ενώνουν δυνάμεις για την σταθεροποίηση των αγορών
- Γερουλάνος: Ζητάμε ενημέρωση για τους Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στη Βουλή κατά του Βασίλη Γραμμένου – Η κατάθεση του Βελόπουλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.