• LIFE&STYLE

    Γιατί ο Άγγελος Μπράτης θέλει να τον αποκαλούν «μόδιστρο» και όχι σχεδιαστή μόδας;

    • NewsRoom

    Άγγελος Μπράτης


    Ο Άγγελος Μπράτης αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους μόδιστρους.

    Ακόμη πιο γνωστός και αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι “Greece’s Next Top Model” με τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

    Πρόκειται για μια ευγενική παρουσία, που έχει, βέβαια, υψηλές απαιτήσεις και όταν θέλει είναι πολύ αυστηρός με τα κορίτσια.

    Ο κριτής του “Greece’s Next Top Model” μίλησε στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί θέλει να τον αποκαλούν «μόδιστρο» και όχι σχεδιαστή μόδας.

    Στο παιχνίδι λες συνέχεια «δεν θα έκανες για τα ρούχα μου». Τι πρέπει να έχει δηλαδή μια γυναίκα για να φορέσει τα ρούχα σου;

    «Όταν το λέω αυτό αναφέρομαι στην πασαρέλα. Δεν μιλάω για την πραγματική ζωή. Και στην πασαρέλα πρέπει για παράδειγμα να έχεις ένα συγκεκριμένο ύψος. Προσωπικά, μου αρέσουν οι ψηλόλιγνες φιγούρες».

    Γιατί επιμένεις αντί για σχεδιαστή μόδας να σε χαρακτηρίζουν «μόδιστρο»;

    «Η διαφορά είναι ότι εγώ φτιάχνω ρούχα, δεν τα σχεδιάζω. Εννοώ τα φτιάχνω με τα χέρια μου. Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά ραπτική, πατρόν. Τα ρούχα μου έχουν μια φυσική απλότητα, είναι τρισδιάστατα με την έννοια ότι τα φτιάχνω όλα πάνω σε κούκλες μανεκέν και είναι σαν μαλακά γλυπτά. Έχουν επίσης μια ελληνικότητα υπό την έννοια του πέπλου, το ύφασμα τυλίγει το σώμα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nomads: Άγριος καβγάς Αλεξανδράκη-Κουκουρίκη – Απίστευτες ατάκες από το μοντέλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει γιατί αναγκάστηκε να κάνει πλαστική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει γιατί αναγκάστηκε να κάνει πλαστική



    ΣΧΟΛΙΑ