ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τη σχέση του με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τα παιδιά του.
Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε «καψούρης» με τη γυναίκα του, ενώ εξομολογήθηκε πως η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή και έντονη μετά τη γέννηση του μικρού Δήμου, του γιου τους.
Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν βλέπει στην επόμενη γενιά πολιτικών τα παιδιά του ανάμεσα σε αυτούς με εκείνον να είναι κάθετος.
«Ούτε για πλάκα, αυτό τελειώνει εδώ. Βεβαίως και μπορώ να το προκαταβάλλω, γιατί κάνω τόσο κόπο, τόση πλύση εγκεφάλου, δεν κατάλαβα. Δεν έχω καμία διάθεση, δεν θέλω. Εγώ στα κοινά μπήκα από μία εσωτερική μου ανάγκη, λόγω του πατέρα μου. Θέλω να ελπίζω ότι ο γιος μου δεν θα έχει καμία εσωτερική ανάγκη και θα έχει την επιλογή να κάνει ότι θέλει, να είναι παραγωγικός, δημιουργικός, όχι μόνος ο γιος, αλλά κι όλα τα παιδιά», δήλωσε ο ίδιος.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ehn5pQTrvOs
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σία Κοσιώνη: Όλα όσα εξομολογήθηκε για τον Κώστα Μπακογιάννη, τη μητρότητα και την οικογένεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτησή της η Κόνι Μεταξά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φοιτητικές εστίες: Πώς προχωρούν τα έργα, ποιοι διεκδικούν τα ΣΔΙΤ και οι νέοι διαγωνισμοί
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου