• LIFE&STYLE

    Σία Κοσιώνη: Όλα όσα εξομολογήθηκε για τον Κώστα Μπακογιάννη, τη μητρότητα και την οικογένεια

    • NewsRoom
    σια-κοσιωνη

    Σία Κοσιώνη


    Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Σία Κοσιώνη στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.

    Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για το πρώτο τεύχος του HELLO! της νέας χρονιάς και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τον σύζυγό της και την οικογένεια.

    «Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δεν λες ‘θα τον παντρευτώ’. Μετά, όταν διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ. Η συμβίωση και στη συνέχεια ο γάμος και το παιδί ήρθαν σαν φυσικό φαινόμενο. Τους ανθρώπους τους δέχεσαι όπως είναι. Ανέπτυξα μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του, τα οποία γνώρισα αρκετά νωρίς. Δεθήκαμε πολύ, τα λατρεύω και με λατρεύουν και τα τρία, και όλα ήρθαν φυσικά. Ο Κώστας είναι αυτό: ένα «πακέτο». Ή το αποδέχεσαι και το αγαπάς όλο μαζί ή δεν το κάνεις», είπε.

    «Ο Κώστας είναι πολύ δοτικός και ζεστός. Σε κάνει να νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθω ασφάλεια, εμπιστοσύνη και αισιοδοξία. Του λέω συχνά ότι μου ελαφραίνει την ψυχή, ότι με κάνει να νιώθω αισιόδοξη. Ότι πρόβλημα κι αν συναντάμε, μου λέει: «Μη σε νοιάζει, θα το αντιμετωπίσουμε, πάμε μπροστά». Είναι το πιο δυνατό σημείο του, τουλάχιστον στη σχέση της», πρόσθεσε.

    Αναφορικά με το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους είπε: «Νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι, Είμαι ικανοποιημένη με τον σημερινό μας οικογενειακό πυρήνα. Ο γιος μου έχει γεμίσει την καρδιά και την ψυχή μου. Έχουμε και τα υπόλοιπα παιδάκια που συμπληρώνουν το παζλ της ευτυχίας και είμαστε πολύ καλά».

     «Είναι τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας ο ερχομός ενός παιδιού. Ήμουν άμαθη, είχα όμως δίπλα μου τον άντρα μου και την μητέρα μου, την οποία ένιωσα, για πρώτη φορά από τότε που ήμουν μωρό, ότι την είχα τόσο ανάγκη». Νομίζω ότι έχω μαλακώσει μέσα μου, αλλά και στη συμπεριφορά μου. Με το παιδί άρχισα να απολαμβάνω τις χαρές…» κατέληξε στη συνέντευξή της η δημοσιογράφος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνος Βλάχος: Η ανήθικη πρόταση και τα 5.000 ευρώ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ