• LIFE&STYLE

    Harry Styles: Φωτογραφίζεται σαν μπαλαρίνα και στέλνει… «αδιάβαστους» τους θαυμαστές του

    • NewsRoom


    Ο διάσημος τραγουδιστής Harry Styles και πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος One Direction, «ξαναχτύπησε» στα social media με μια πρωτότυπη εμφάνιση του, που έστειλε τους 25 εκατ. ακολούθους του στο Instagram σε πλήρη φρενίτιδα.

    O Harry Styles που για πρώτη φορά παρουσίασε την επιτυχημένη εκπομπή «Saturday Night Live» αυτό το Σαββατοκύριακο, βρήκε έναν εκκεντρικό τρόπο να το ανακοινώσει. Ο εκκεντρικός τραγουδιστής πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό φορώντας ροζ tutu φουστίτσα μπαλέτου με ασορτί κορμάκι και άσπρο καλσόν, ενώ κρατούσε ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι σαμπάνιας, γιορτάζοντας την συμμετοχή του στο «Saturday Night Live».

    Βέβαια δεν έρχεται ως έκπληξη αυτή η εμφάνιση του καθώς ο Harry Styles έχει πραγματοποιήσει αρκετές ακόμη genderless (χωρίς να έχει την ταμπέλα «ανδρικού» ή «γυναικείου» ρούχου) εμφανίσεις. Ο Styles έχει αγαπηθεί για αυτές τις πρωτότυπες και «statement» εμφανίσεις του διότι δεν εμποδίζεται από τα ενοχλητικά και περιοριστικά στερεότυπα και πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο το στιλ του και ταυτόχρονα και την μόδα.

    View this post on Instagram

    SATURDAY NIGHT LIVE.

    A post shared by @ harrystyles on

     

    View this post on Instagram

    SATURDAY NIGHT LIVE.

    A post shared by @ harrystyles on



    ΣΧΟΛΙΑ