• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: Γιατί «έκοψαν» την Ιωάννα Μπέλλα; (video)

    βικυ-καγια-ιωαννα-μπελλα


    Την απόφασή τους να «κόψουν» την Ιωάννα Μπέλλα από το Greece’s Next Top Model λόγω των παρεμβάσεων που έχει κάνει τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της εξήγησαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός. Οι κριτές του ριάλιτι βρέθηκαν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Star και διευκρίνισαν τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν τις κοπέλες.

    «Την Ιωάννα Μπέλλα εγώ δεν την ήξερα καν και μη μπερδεύεστε. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that’s it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ», είπε ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

    Από την άλλη, η Ηλιάνα δήλωσε ότι, «Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που εμείς είδαμε, ήταν πράγματα που δεν μπορούν να δουλευτούν. Τα κορίτσια έρχονται σε μας για να τις κρίνουμε, είμαστε οι κριτές, είναι η δουλειά μας. Το πώς απαντάμε είναι η άποψη του καθενός. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψη μας. Απλώς ο καθένας μας έχει την αντίληψή του».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάθιου Πέρι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε στο νοσοκομείο για τρεις μήνες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αγυρόπουλος: Αποχαιρετούν τον γιο τους που φεύγει στο εξωτερικό (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το τρυφερό μήνυμα του Παύλου Γλύξμπουργκ για τα γενέθλια της Μαρί Σαντάλ (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ