• LIFE&STYLE

    Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αγυρόπουλος: Αποχαιρετούν τον γιο τους που φεύγει στο εξωτερικό (pic)

    • NewsRoom
    αργυροπουλος-μπακοδημου

    Δημήτρης Αργυρόπουλος, Νικήτας Αργυρόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου


    Με συγκίνηση αποχαιρέτησε η Μαρία Μπακοδήμου τον μεγάλο γιο της, Νικήτα, ο οποίος φεύγει στο εξωτερικό για σπουδές. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μία οικογενειακή φωτογραφία από το αεροδρόμιο με τον 18χρονο γιο της και τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

    Το τρυφερό μήνυμα που έγραψε η ίδια στο Instagram:

    «Η στιγμή που έρχεται πριν καν καταλάβεις ότι πέρασαν 18 χρόνια και το παιδί σου φεύγει από το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές. Πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλά δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλό ταξίδι σε όλα τα παιδιά που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικήτα μου κι έχω να πω ότι “Καλά τα καταφέραμε μέχρι εδώ” #family #lifegoals #youngdreams».

    View this post on Instagram

    Η στιγμη που έρχεται πριν καν καταλάβεις οτι πέρασαν 18 χρονια και το παιδί σου φεύγει απο το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω απο τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλα δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλο ταξίδι σε ολα τα παιδια που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικητα μου κι εχω να πω οτι "Καλα τα καταφέραμε μεχρι εδω" #family #lifegoals #youngdreams

    A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τρυφερό μήνυμα του Παύλου Γλύξμπουργκ για τα γενέθλια της Μαρί Σαντάλ (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ποια παίκτρια του My Style Rocks ήταν ζευγάρι ο Γιάννης Σπαλιάρας; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογένεια Λάτση: H σπάνια κοινή τους εμφάνιση στο Κατάκολο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ