ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πρώτες δηλώσεις της «Survivor 2019», Κατερίνας Δαλάκα
Τις πρώτες δηλώσεις σε ελληνικό πια έδαφος, μετά την τεράστια νίκη της στο Survivor: Ελλάδα – Τουρκία έκανε η Κατερίνα Δαλάκα.
Η πρωταθλήτρια στίβου, που επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το χρηματικό ποσό που εισέπραξε από το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Τούρκο συμπαίκτη της, Ατακάν.
Δήλωσε ευγνώμων για τα 100.000 ευρώ που έλαβε κατακτώντας την κορυφή στο Survivor, καθώς πλέον σε αρκετά νεαρή ηλικία είναι οικονομικά άνετη και επιθυμεί να βοηθήσει την οικογένειά της.
Αν και δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα έλαβε για κάθε εβδομάδα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, η Κατερίνα υποστήριξε ότι σίγουρα είναι ένα πολύ καλό ποσό.
Παράλληλα, ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο έρωτά της με τον Ατακάν στο οποίο απάντησε πως «όταν κάποιος θέλει να βγάλει κάτι συγκεκριμένο, θα προωθήσει το κάτι συγκεκριμένο.
Φυσικά και υπάρχουν φιλίες και με τους υπόλοιπους. Και με τον Γιουσούφ είμαι πάρα πολύ φίλη».
Τέλος, πρόσθεσε ότι θα ξεκουραστεί για 2-3 εβδομάδες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την προετοιμασία στο στίβο για την επόμενη χρονιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 μεταρρυθμίσεις για καλύτερες παροχές υγείας
- Χρειαζόμαστε θεσμική ώθηση για τη δίκαιη αύξηση μισθών και διαθέσιμου εισοδήματος
- Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
- Τι όπλα υπάρχουν στη βάση της Σούδας – Κινδυνεύει από πυραύλους του Ιράν;
