• Media

    Κατερίνα Δαλάκα: Το πραγματικό ποσό που θα εισπράξει από το Survivor

    • NewsRoom
    δαλακα

    Νικήτρια του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία η Κατερίνα Δαλάκα


    Πόσα λεφτά κέρδισε η Δαλάκα;

    Μεγάλη νικήτρια του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο -που έχασε πέρσι από τον Ηλία Γκότση- κέρδισε και το χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

    «Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω», δήλωσε συγκινημένη η Κατερίνα, αφού πανηγύρισε τη νίκη της.

    Βέβαια, εκτός από το χρηματικό έπαθλο που λαμβάνει ο νικήτης, όπως είναι γνωστό, κάθε παίκτης πληρώνεται για τη συμμετοχή του ανά εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι.

    Μπορεί η αθλήτρια στίβου να μην συμμετείχε από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης και να «εισέβαλε» ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη προκειμένου να τονώσει τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο το ποσό που είχε συμφωνήσει με την τουρκική παραγωγή, Acun Medya και τον ΣΚΑΪ, είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

    Σύμφωνα με πληρφορορίες, η Κατερίνα Δαλάκα εισέπραττε το ποσό των 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της.

    Υπολογίζοντας ότι παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 19 ολόκληρες εβδομάδες, η παίκτρια κέρδισε 228.000 ευρώ μόνο και μόνο από τη συμμετοχή της.

    Συνεπώς, αν προστεθούν και τα 100.000 ευρώ που πήρε για τη νίκη της στο Survivor 3, τότε το σύνολο φτάνει τις 328.000 ευρώ.

    Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα ενός ριάλιτι, χώρια όσα χρήματα κέρδισε από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο, που ξεκίνησε από την αρχή και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό. 

    Σημειώνεται ότι πάντα σε κάθε τηλεπαιχνίδι ή ριάλιτι υπάρχουν κρατήσεις φόρων, ωστόσο δεν αναιρείται το γεγονός ότι εξακολουθούμε να μιλάμε για ένα υπέρογκο ποσό.



    ΣΧΟΛΙΑ