• Gossip

    Survivor: Όλα όσα δείχνουν ότι η Δαλάκα και ο Ατακάν ζουν τον απόλυτο έρωτα

    Ατακάν Ισίκτουταν και Κατερίνα Δαλάκα


    Μετά το Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα και ο  Ατακάν Ισίκτουταν φαίνεται πως ζουν έναν παθιασμένο έρωτα

    Όλα δείχνουν πως η Κατερίνα Δαλάκα, πέρα από την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου της «Survivor» και του μεγάλου χρηματικού επάθλου, κέρδισε και στην αγάπη, αφού βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Ατακάν Ισίκτουταν.

    Πριν ακόμη γνωριστούν από κοντά, η πρωταθλήτρια στίβου είχε εκφράσει τον θαυμασμό της για τον Τούρκο παίκτη, καθώς τον είχε ξεχωρίσει από όλους πριν μπει και η ίδια στο παιχνίδι.

    «Είναι ο πιο όμορφος και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα μέσα στο παιχνίδι», είχε αναφέρει η Κατερίνα Δαλάκα και έτσι έγινε.

    Δεν ήταν λίγες οι φορές που η κάμερα τους κατέγραψε να έρχονται πιο κοντά, ενώ νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δείχνουν ένα ζευγάρι που ζει τον έρωτά του, ανενόχλητο.

    Υπενθυμίζεται ότι εκείνη του χάρισε ένα κομποσκοίνι, ενώ είχε δηλώσει πως σε περίπτωση που κέρδιζε και φέτος ένα αυτοκίνητο, θα το χάριζε στον Ατακάν, καθώς του αξίζει.

    Παράλληλα, στον μεγάλο τελικό, ο Τούρκος παίκτης καθόταν ακριβώς πίσω από την Δαλάκα αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα.

    Μόλις, δε, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα κέρδισε το Survivor, ο Ατακάν ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και ήταν ο πρώτος που πετάχτηκε από τη θέση του και «εισέβαλε» μέσα στο πλατό προκειμένου να την αγκαλιάσει και να την συγχαρεί.

    Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τη νίκη της Δαλάκα στο Survivor

    Λίγες ώρες νωρίτερα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονταν οι δυο τους ο ένας πάνω στον άλλον, ξαπλωμένοι σε μια ξαπλώστρα, κοντά στην παραλία, απολαμβάνοντας την ησυχία και την παρουσία του άλλου.

    «Τσάκωσαν» την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν σε προσωπικές στιγμές σε παραλία της Αλικαρνασσού

    Μετά τον τελικό, όλοι οι παίκτες διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε νυχτερινό κέντρο της Αλικαρνασσού, όπου και πάλι κάμερα κατέγραψε την Κατερίνα και τον Ατακάν να είναι απορροφημένοι ο ένας στον άλλον, αγκαλιά, ενώ μόλις αντιλαμβάνονται ότι τους τραβάει κάμερα, απομακρύνονται. Η αμηχανία είναι εμφανώς ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Ελληνίδας αθλήτριας.

    Παράλληλα, συμπαίκτες τους, όπως ο Χικμέτ και ο Μπόρα κάνουν λόγο για μεγάλο έρωτα μεταξύ της Δαλάκα και του Ατακάν.

    Παρ’ όλα αυτά, μόνο ο χρόνος θα δείξει, αν η φημολογούμενη σχέση τους ισχυεί και αν θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό που θα τους οδηγήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

    Ατακάν και Κατερίνα

    Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τη σχέση τους, ενώ θαυμαστές του ζευγαριού έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagam αφιερωμένο σε εκείνους με φωτογραφίες που μαρτυρούν έναν αληθινό και παθιασμένο έρωτα.

    Οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά

    Με το τρόπαιο η Κατερίνα και ο Ατακάν



    ΣΧΟΛΙΑ