• Gossip

    Αθηνά Ωνάση: Γιατί δεν πήγε στο γάμο του αδελφού της

    • NewsRoom
    ωναση αθηνα

    Αθηνά Ωνάση


    Παντρεύτηκε ο αδελφός της Αθηνάς Ωνάση

    Απούσα από το γάμο του ετεροθαλή αδελφού της ήταν η Αθηνά Ωνάση. Ο λαμπερός γάμος του Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ με την αγαπημένη του, Αλία Μαλινόφσκαγια έγινε πριν από λίγες μέρες στην πατρίδα της νύφης, τη Ρωσία, με το «παρών» να δίνουν εκλεκτοί καλεσμένοι, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

    Ωστόσο από την τελετή, απουσίαζε η «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς δεν διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ.

    Ο αδελφός της είναι μόλις λίγους μήνες μικρότερος από την Αθηνά, ενώ η γέννησή του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής, καθώς ο πατέρας τους, Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, ενώ παράλληλα άφησε έγκυο την ερωμένη του, Μαριάν Λαντχάγκε, την μητέρα του Ερίκ.

    Γενικότερα, η Αθηνά Ωνάση κρατάει τις αποστάσεις της από την υπόλοιπη οικογένεια, ωστόσο έχει φιλικές σχέσεις με την αδελφή της, Σαντρίν Ρουσέλ.

    Πάντως, δεν είναι γνωστό αν ήταν όντως καλεσμένη η Αθηνά ή αν ο αδελφός της επέλεξε, λόγω των κακών σχέσεών τους, να την παραλείψει από την λίστα των προσκεκλημένων.

    Σημειώνεται ότι στην τελετή και τη δεξίωση, η Αλία ζήτησε να υπάρχει διερμηνέας-μεταφραστής προκειμένου να είναι σε θέση οι καλεσμένοι, και κυρίως οι δύο οικογένειες να συνεννοούναι μεταξύ τους.

    Ο Ερίκ-Κριστόφ μένει μόνιμα στη Γενεύη και κατέχει υψηλή θέση σε χρηματοοικονομική εταιρεία.

    Φωτογραφία από το γάμο του ετεροθαλή αδελφού της Αθηνάς Ωνάση, Ερίκ-Κριστόφ



    ΣΧΟΛΙΑ