• LIFE&STYLE

    GNTM: Ο ποντιακός χορός της Ζενεβιέβ που έγινε viral

    ΖΕΝΕΒΙΕΒ

    Ζενεβιέβ Μαζαρί


    Για ακόμη μία φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model την παράσταση έκλεψε η art director Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το concept της φωτογράφισης δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα μοντέλα, τα οποία δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τι ακριβώς τους ζητήθηκε να κάνουν με αποτέλεσμα την έκρηξη της Ζενεβιέβ. Μάλιστα, όταν ήρθε η σειρά της Ξανθής να ποζάρει στο φακό, η art director δεν άντεξε και ξέσπασε.

    «Στοπ! Πραγματικά βλέπω τη φωτογράφιση τόση ώρα στο μόνιτορ και απλώς μας τρολάρετε. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πάει cut, να σου εξηγούμε ότι δεν έχουμε δει μοντέλο και να ξεκινάς και να κάνεις αυτό. Δεν γίνεται! Δεν γίνεται να της λες μη χοροπηδάς πέντε φορές και την έκτη φορά να μου χοροπηδάει…

    Ξέρετε κάτι; Ή θα σοβαρευτείτε ή δεν είστε μοντέλα! Δεν γίνεται τα παιδιά εδώ να είναι επαγγελματίες, να μου το έχουν δώσει σε όλες τις λήψεις και να μην έχω λήψεις από τα Top Model Greece. Γιατί είναι Next Top Model My !@#$%… Μπήκες και χόρευες ποντιακά. Οκέι, χορεύει ποντιακά, μπράβο της. Θα μου δώσεις την επόμενη. Δεν γίνεται! Δεν είναι αστείο!».

    Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά πάνω στην αγανάκτησή της πρόσφερε μια μοναδική χορευτική στιγμή που αμέσως έγινε GIF, ενώ κάποιοι έντυσαν τη σκηνή με την ανάλογη μουσική επένδυση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Ζενεβιέβ του GNTM; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου με όσους κατακρίνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι έγραψε η Μέγκι για την Εύη και την Μικαέλα;



    ΣΧΟΛΙΑ